KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Fehér Miklós emléktorna tizenharmadszor

  Tizenharmadik alkalommal rendezte meg március 24-én a Pesterzsébeti Hajós Alfréd Általános Iskola az olimpiai eszme továbbvitelét célzó Fehér Miklós Emléktornát, amelyet korábban a Hajós Alfréd Általános Iskola Iskolakupája néven hirdettek meg évről évre az olimpiai bajnokok neveit viselő iskoláknak. Idén 11 budapesti, illetve vidéki általános iskola csapata nevezett a versenyre, a győztesnek járó kupát a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola vihette haza.
   
 • Búcsúzunk...

  Hétvégén kaptuk a szomorú hírt. Bajnoczi István fényképész, aki 2011 és 2016 között volt a Pesterzsébet újság fotósa, március 22-én végleg elhagyott minket. Hosszú ideje és nagyon beteg volt, ám ezzel dacolva nem az utolsó, hanem az az utáni pillanatig részt vett a kerületi eseményeken, készítette a fotókat az újság, a honlap, a Facebook oldal, az utókor számára. Viszlát, István, már régóta hiányzol...
   
 • Két meccs kapott gól nélkül

  Március 18-án Jászberényben játszott az ESMTK NB III-as csapata, és 0:0-ás döntetlen után egy ponttal tért haza. Ezt az eredményt ismételték meg a piros-fehérek március 26-án az Ady Endre utcai pályán, ahol a Termálfürdő Tiszaújváros FC csapatát fogadták. A Liza a tavaszi szezonban eddig hat meccset játszott, és összesen kilenc pontot szerzett.
   
 • Ne várd a májust!

  Sokan már az első pillanatban felkeresték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új, internetes e-SZJA felületét, hogy minél előbb kiderüljön, mit tartalmaz szja-bevallási tervezetük. Valamennyi adózó felelőssége és érdeke, hogy a tervezetekből ne maradjon ki semmi, ezért érdemes mielőbb átnézni a NAV kimutatását akár a nav.gov.hu oldalról elérhető felületen ügyfélkapus jelszóval, akár papíralapon vagy a NAV bármely ügyfélszolgálatán.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Szociális bérlakáspályázat

A Szociális Bizottság kiírta a 2017. év első félévére szóló szociális bérlakáspályázatot. A pályázati űrlapokat április 24-éig kell kitöltve, a szükséges dokumentumokkal csatolva beadni. A pályázati felhívás, a jelentkezési lap és az egyéb szükséges dokumentumok eléréséhez kattintson a Bővebben gombra.Az óvodai beiratkozással kapcsolatos tudnivalók

Minden, amit az óvodai beiratkozásról tudni kell: felhívás az óvodai felvételről a 2107/2018-as nevelési évre; az óvodai körzetek; az óvodák címjegyzéke; a felvételi kérelem; felmentés a kötelező óvodalátogatás alól. A dokumentumok letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra.