KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Már sárkányhajózni is lehet az ESMTK-nál

  Az ESMTK Vízisport utcai telepén, a kajak-kenu szakosztály mellett a hónap elejétől a sárkányhajózást is ki lehet próbálni. A 20 fős hajóban 10 padon párosával ülve, kenus mozdulattal eveznek, hátul áll a kormányos, aki nagy kormánylapátjával irányítja a hajót, elől, szemben a csapattal ül a dobos, aki a vezérevezőssel közösen adja az ütemet.
   
 • A Mozgás Napja a Kerekerdő oviban

  A Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda május 20-án tartotta a „Mozgás Napja” című rendezvényét, amelyre Pesterzsébet óvodáiból 10-10 fős csapatok is meghívást kaptak.
   
 • Roma gyermektábort szervez a PRNÖ

  A Pesterzsébet Roma Nemzetiségi Önkormányzat 8-12 éves roma gyermekeknek szervez balatoni tábort június 16-a és 20-a között. Jelentkezni a 0620/284 24 41-es számon, vagy előzetes bejelentkezéssel a Jókai Mór u. 54. szám alatti irodában lehet.
   
 • Megjelent a Pesterzsébet újság májusi száma

  Május 24-én megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. A letöltéshez kattintson a Bővebben gombra.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről

A Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az alábbiak szerint:FELHÍVÁS - kitüntető címek adományozására

Pesterzsébet Önkormányzata kitüntetéseket adományoz azon természetes, vagy jogi személyeknek, akik kiemelkedő és önzetlen munkájukkal hozzájárultak kerületünk fejlődéséhez.