KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • 1% a PKK-nak

  Kedves Pesterzsébetiek! Fontos Önöknek a kerület Közbiztonsága? Kérjük, segítsék adójuk 1%-ával a Pesterzsébeti Közbiztonsági Közalapítványt! Adószáma: 18255171–1–43. Köszönettel: PKK Kuratóriuma
 • Szinkronúszó sikerek

  Május 1-jén az érdi Arénában tartották a 2016. évi Utánpótlás és Felnőtt Országos Bajnokságot, ahol felnőtt korosztályban kombinációs kűr kategóriában II.helyezést értek el az ESMTK szinkronúszói. A csapattagok: Bartók Petra, Iványi Ágnes, Iván Lívia, Kertész Zsanett, Nagy Anita, Roszmann Imola, Szabó Tünde, Székely Kinga, tartalék: Kővári Emese. Edzőik: Magyari Nóra, Tajti Alexandra, Olajos Zsanett.
   
 • Szabó Zoltán világbajnoki övet hozott haza

  A pesterzsébeti Toto Box Promotion fiatal reménysége, a 21 éves Szabó Zoltán a Hamburg melletti Buchholzban megrendezett profi boksz gálán lépett fel a GBC nevű szövetség junior világbajnoki meccsén. Szabó a német-török Ilhami Aydemir elleni meccset 10 menetben, egyhangú pontozással nyerte meg.
   
 • Anyák napi koszorúzás

  Május 2-án tartotta a Magyar Vöröskereszt XX.-XXIII. kerületi szervezete hagyományos Anyák napi megemlékezését a Szent Erzsébet téren, az Anyák szobránál. Az ünnepségen – a tradícióknak megfelelően – részt vett Pesterzsébet Önkormányzatának vezetése. A műsorban a Török Flóris Általános Iskola diákjai léptek fel.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Lakossági tájékoztató - zöldfelületek felújításáról

Pesterzsébet Önkormányzata a 2016-os évben célul tűzte ki, hogy a kerület forgalmas főútjai mellett lévő közterületi parkokat, zöldfelületeket, járdák területét megújítsa, ezáltal élhetőbb környezetet biztosítson a lakosság számára.Tájékoztató az óvodai felvételről a 2016/2017-es nevelési évre

Idén május 2-a és 6-a között lesznek az óvodai beiratkozások. Az alábbi tájékoztatóban megtalálhatnak minden információt az óvodai beiratkozással, az óvodába járással kapcsolatos kötelezettségekkel, a változásokkal, az óvodai körzethatárokkal kapcsolatban. Mindezek eléréséhez kattintson a Bővebben gombra.