Ma 2015. március 30, hétfõ, Zalán napja van
Keresés 
Budapest, 1201 Kossuth tér 1.
Telefon: 06 1 283 0640


E-mail:

Plakátok


KORMÁNYZATI LINKEK

PARTNEREK


ÉRTÉKALAPÚ FEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

1203 Budapest, Baross utca 40-42.
Email: varosfejleszto@pvf.hu
Tel.:
+36-1/284-7064
+36-1/720-5219
Fax: +36-1/285-6316
Honlap: www.pvf.hu
PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Legfrissebb hírek
 • Olasz cserediákok Pesterzsébeten

  A Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskola és az olasz testvérvárosunk, Olgiate Comasco Liceo Terragni nevű középiskolája között öt éve működik a cserediákprogram. Ennek keretében március 23-án olasz diákok érkeztek Pesterzsébetre. Testvérvárosunk lakói március28-án utaznak haza, Szabados Ákos polgármester március 26-án köszöntötte őket a Városházán.
   
 • A víz világnapja a Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvodában

  A Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvodában egy egész héten át a víz állt a foglalkozások középpontjában. A víz világnapja alkalmából a csoportokban játékos formában ismerkedtek meg a gyerekek a víz fontosságával, tulajdonságaival, felhasználási lehetőségeivel.
   
 • Duna-parti futóverseny

  Huszonketten vettek részt a duathlon.hu által szervezett tavaszi Duna-parti futóversenyen március 21-én, amelynek távja 6,4 kilométer volt. A hölgyek és az urak egyenlő létszámban, 11-11-en képviselték magukat – tudtuk meg Farkas Gyulától, az esemény fő szervezőjétől.
   
 • Abszolút siker a Bozsik-tornán

  Március 21-én, szombaton rendezte meg az ESMTK az U13-as OTP-Bank Bozsik-Program tornáját az ESMTK Labdarúgó Utánpótlás sporttelepén, a Zodony utcában. A házigazdák minden mérkőzést megnyertek, úgy, hogy a hálójukba egyszer sem került bele a labda.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Felhívás partnerségi egyeztetésre

Tisztelt pesterzsébeti lakosok! A Kerületi Építési Szabályzat megújul 2015-ben, lehetőség van Önöknek arra, hogy javaslataikat, véleményüket kifejtsék, milyen építési szabályozáson szeretnének változtatni, elsősorban olyan kérdésben, ami Önöket közvetlenül érinti. A javaslatokat április 17-éig írásban kérjük elküldeni a foepitesz@pesterzsebet.hu címre. Tisztelettel: Trummer Tamás főépítész (fotó: Zsarnóczky Gyula)Közös gondolkodás a honlap fejlesztéséért

Tisztelt weblap látogatók! Pesterzsébet Önkormányzata elkezdte a www.pesterzsebet.hu hivatalos honlap teljes körű felülvizsgálatát. Ennek célja, hogy a honlap látogatóbarátabb legyen, egyszerűbb legyen a használata, gyorsabb legyen a keresés. Ehhez várjuk az Önök javaslatait, észrevételeit a velemeny@pesterzsebet.hu e-mail címen 2015. április 17-éig.

Leggyakrabban keresett információk