A weboldalunk szerkezeti felépítése és az azon található tartalmak jelenleg karbantartás alatt vannak. Az átalakítások elkészültéig köszönjük türelmét.
KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Legfrissebb hírek
 • 25 éves a Marót

  Október 1-jén tartotta a Humán Szolgáltatások Intézménye (HSZI) Marót utcai Idősek Klubja a „25 éves a Marót” zárórendezvényét, amelyen részt vettek a másik három idősek klubjának tagjai is. A bensőséges hangulatú ünnepségen tiszafát ültettek, időkapszulát helyeztek el, a klub elmúlt 25 évét felidéző videókat, fotókat nézegettek, szavaltak, s természetesen nem maradhatott el a születésnapi torta sem.
   
 • A magyar népmesét ünnepelték

  Immáron 7. alkalommal rendezett a Magyar Népmese alkalmából egész napos gyermekprogramot a Csili Művelődési Központ, melyen idén mintegy négyszázan – az óvodás kortól a nyolcadik osztályig – vettek részt.
   
 • Meghívó birkózó csapatbajnokságra

  Október 7-én, szerdán 18 órakor kezdődik az ESMTK Birkózó Szakosztálya által rendezett felnőtt NB I Birkózó Csapatbajnokság. A belépés ingyenes, minél több pesterzsébeti szurkolót várnak a szervezők a Kruj Iván Sportcsarnokba (Mártírok útja 205.)!
   
 • Ön mit szeretne látni a pavilonok helyén?

  A Pesterzsébet újság szeptember 29-ei számának 6. oldalán megjelent egy kérdőív, mivel az önkormányzat célja, hogy a lakosság bevonásával döntsön a nyár közepén lebontott Baross-Topánka utca sarkán lévő pavilonsor területének hasznosításáról. A kérdőív online is kitölthető, ehhez kattintson a Bővebben gombra.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Változtak az önkormányzat bankszámlaszámai

2015. június 1-jétől számlavezető bankot váltott Pesterzsébet Önkormányzata. Kérjük, hogy 2015. június 1-jéig kézhez kapott és be nem fizetett csekk szelvényeiket semmisítsék meg, továbbá állandó átutalási megbízás esetén az elmentett számlaszámokat módosítsák. A 2015. június 1-jétől kiküldésre kerülő új csekkek befizethetők változatlan formában a Magyar Posta Zrt. kirendeltségein, továbbá a Raiffeisen Bank Zrt. fiókjaiban. A XX. kerületi Raiffeisen Bankfiók címe: 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 21-29. (A változások megtekintéséhez kattintson a tovább gombra.)