A weboldalunk szerkezeti felépítése és az azon található tartalmak jelenleg karbantartás alatt vannak. Az átalakítások elkészültéig köszönjük türelmét.
KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Legfrissebb hírek
 • Ingyenes veszélyeshulladék-gyűjtés

  Holnap, azaz szeptember 3-án a Mártírok útja 236. előtt, szeptember 4-én pedig a Virág Benedek utca 80. szám előtt lesz ingyenes veszélyeshulladék-gyűjtés. Az FKF Zrt. mindkét helyszínen 14 órakor kezdi a szállítást, ezért kérjük, legkésőbb addig helyezzék el a lerakókon a különleges kezelést igénylő anyagokat!
   
 • Megjelent a Pesterzsébet újság

  Szeptember 1-jén megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. Továbbra is várjuk észrevételeiket, témajavaslataikat a szerkesztoseg@pesterzsebet.hu címre. Ugyanitt jelezhetik, ha péntekig nem érkezett meg postaládájukba az újság. Együttműködésüket köszönjük! (Az újság letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra)
   
 • Konyhást keres a GAMESZ

  Pesterzsébet Önkormányzata GAMESZ keres részmunkaidős (4 órás) konyhai alkalmazottat, közalkalmazotti jogviszonyba, azonnali belépéssel. Érdeklődni lehet kizárólag személyesen, önéletrajzzal a XX. Baross utca 73. száma alatt munkanapokon, munkaidőben. Bérezés a minimálbér időarányos része. Egészségügyi kiskönyv szükséges. Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 03-a.
 • Hasonmásverseny

  Történelmi Hasonmásversenyt hirdet a Kossuth Társaság a VII. Reformkori nap keretében. Kedves pesterzsébeti felnőttek és gyerekek! Próbáljanak/tok meg hasonlítani egy reformkori, 1848/49-es történelmi alakra, a reformkor és a '48-as szabadságharc személyének beöltözve, maszkírozva!
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Változtak az önkormányzat bankszámlaszámai

2015. június 1-jétől számlavezető bankot váltott Pesterzsébet Önkormányzata. Kérjük, hogy 2015. június 1-jéig kézhez kapott és be nem fizetett csekk szelvényeiket semmisítsék meg, továbbá állandó átutalási megbízás esetén az elmentett számlaszámokat módosítsák. A 2015. június 1-jétől kiküldésre kerülő új csekkek befizethetők változatlan formában a Magyar Posta Zrt. kirendeltségein, továbbá a Raiffeisen Bank Zrt. fiókjaiban. A XX. kerületi Raiffeisen Bankfiók címe: 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 21-29. (A változások megtekintéséhez kattintson a tovább gombra.)Tartsuk rendben a házunk táját is!

Tisztelt Pesterzsébeti Lakók! A 48/1994. (VIII. 1.)számú, a főváros köztisztaságáról szóló fővárosi közgyűlési rendelet értelmében minden ingatlantulajdonos köteles gondoskodni az ingatlana, valamint az ingatlan és a kocsiút közötti terület szemét- és gyommentesítéséről. Kérem, mindenki vágja le megnőtt füvet a portája előtt, takarítsuk el a kirakott szemetet, zöldkupacokat, hogy együtt tehessünk szebb Pesterzsébetünkért! Köszönettel: Szabados Ákos polgármester