Ma 2015. június 30, kedd, Pál napja van
KÖZIGAZGATÁS

PARTNEREK


ÉRTÉKALAPÚ FEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

1203 Budapest, Baross utca 40-42.
Email: varosfejleszto@pvf.hu
Tel.:
+36-1/284-7064
+36-1/720-5219
Fax: +36-1/285-6316
Honlap: www.pvf.hu
PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Legfrissebb hírek
 • Zenés-táncos juniális

  Pesterzsébet Önkormányzatának Humán Szolgáltatások Intézménye június 25-én a Nagy Győry István utcai Szociális Szolgáltató Központban tartotta nyugdíjas klubtagjainak hagyományos juniálisát.
   
 • Losonczi Ottó Eb-ezüstérmes lett

  Az ESMTK birkózó szakosztályának versenyzője, ifjabb Losonczi Ottó tegnap döntőbe jutott az isztambuli junior Európa-bajnokság kötöttfogású 66 kilogrammosok versenyében. A fináléban sajnos a török Arslan egy hajszálnyival jobbnak bizonyult nála, így a pesterzsébeti sportoló az előkelő ezüstérmet vehette át az eredményhirdetéskor.
   
 • Szamosújváron mutatkozott be Pesterzsébet

  A Pesterzsébeti Örmény Önkormányzat kezdeményezésére és a szamosújvári örmények meghívására Szamosújvárra látogattunk. Június 20-án az örménység minden évben ünnepi szentmise keretében emlékezik meg az örmény egyház alapítójáról, Világosító szent Gergelyről.
   
 • Semmelweis-nap a Dél-pesti kórházban

  Július 1-je, a Semmelweis-nap 1992 óta a magyar egészségügy napja. Ezen a napon született az anyák megmentője, Semmelweis Ignác. A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban június 25-én délután ünnepélyes megemlékezés keretében kitüntetéseket adtak át az arra érdemes egészségügyi dolgozóknak.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Változtak az önkormányzat bankszámlaszámai

2015. június 1-jétől számlavezető bankot váltott Pesterzsébet Önkormányzata. Kérjük, hogy 2015. június 1-jéig kézhez kapott és be nem fizetett csekk szelvényeiket semmisítsék meg, továbbá állandó átutalási megbízás esetén az elmentett számlaszámokat módosítsák. A 2015. június 1-jétől kiküldésre kerülő új csekkek befizethetők változatlan formában a Magyar Posta Zrt. kirendeltségein, továbbá a Raiffeisen Bank Zrt. fiókjaiban. A XX. kerületi Raiffeisen Bankfiók címe: 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 21-29. (A változások megtekintéséhez kattintson a tovább gombra.)Tartsuk rendben a házunk táját is!

Tisztelt Pesterzsébeti Lakók! A 48/1994. (VIII. 1.)számú, a főváros köztisztaságáról szóló fővárosi közgyűlési rendelet értelmében minden ingatlantulajdonos köteles gondoskodni az ingatlana, valamint az ingatlan és a kocsiút közötti terület szemét- és gyommentesítéséről. Kérem, mindenki vágja le megnőtt füvet a portája előtt, takarítsuk el a kirakott szemetet, zöldkupacokat, hogy együtt tehessünk szebb Pesterzsébetünkért! Köszönettel: Szabados Ákos polgármester

Leggyakrabban keresett információk