KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Lesgól miatt kiesés

  Szeptember 20-án játszott az ESMTK Magyar Kupa mérkőzést a Monori SE ellen a legjobb 64 közé jutásért. A mérkőzés kezdőrúgását az 55. születésnapját ünneplő törzsszurkoló, Órás György végezte el. A piros-fehéreknek nem volt szerencséjük, a rendes játékidőben a monoriak kétszer is a gólvonalról hozták vissza a labdát, így a 90 perc után az eredmény 0:0 volt. A hosszabbítás 9. percében viszont a bíró a vendégek egyértelmű leshelyzetből lőtt gólját elfogadta, míg nem sokkal később az ESMTK-s Németh Levente 16-oson belüli lerántását figyelmen kívül hagyta. A mérkőzés 120 perc után a monoriak győzelmével ért véget.
   
 • Nemzetiségi fesztivál

  A pesterzsébeti nemzetiségek kulturális bemutatójával, tradicionális ételeikkel, süteménykóstolással várjuk szeptember 23-án, szombaton délután 2 órától az érdeklődőket a Kosutiba, az immár hagyományos Pesterzsébeti Nemzetiségi Önkormányzatok Napjára.
   
 • Szombattól 3 hétig pótlóbuszok járnak

  Az 51-es, az 51A és az 52-es villamos helyett 2017. szeptember 23-án (szombaton) az első járatindulástól 2017. október 15-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig pótlóbusz jár, mert a BKV Zrt. a Török Flóris utcában a Határ út és a Ferenc utca között, valamint a Mester utcában a Máriássy utca és a Könyves Kálmán körút között felújítja a villamospályát. A felújítás ideje alatt a 119-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik a Gubacsi út/Határ út végállomás felé.
   
 • Alkotni hívja a gyerekeket a MÁV

  „Színezd újra! Alkotói Napok 2017” címmel hirdetett falfestési pályázatot a MÁV 10-16 éves tanulók és kísérőtanáraik számára. A pályázati felhívás szerint a gyermekek alkotásaikkal színesíthetik két fővárosi (Kőbánya felső, Hűvösvölgy) és két vidéki (Monor, Füzesabony)vasútállomás gyalogos aluljáróinak falfelületeit.

Az elmúlt 7 nap hírei
Legyen pesterzsébeti a 2017. Év fája!

Pesterzsébet indult a 2017. Év fája pályázaton a Dobos utca – Szent Imre herceg utca sarkán lévő két platánfával, „Ősi gubacsi testvérfák” néven. A fák életkora kb. 157 év, igazán büszkék lehetünk rájuk, hogy élnek, egészségesek és rengeteg oxigénnel látják el környezetüket. 48 indulóból bejutottunk a 13-as döntőbe, Budapestről egyedül mi. Szavazni október 15-éig lehet.Itt a Pesterzsébet újság

Szeptember 5-én megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. A lap letöltéséhez kattintson a "Bővebben" gombra.