Ma 2015. július 1, szerda, Annamária napja van
KÖZIGAZGATÁS

PARTNEREK


ÉRTÉKALAPÚ FEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

1203 Budapest, Baross utca 40-42.
Email: varosfejleszto@pvf.hu
Tel.:
+36-1/284-7064
+36-1/720-5219
Fax: +36-1/285-6316
Honlap: www.pvf.hu
PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Legfrissebb hírek
 • Egy boldog hét a Lajthában

  A pesterzsébeti Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskolában mozgalmas, örömteli esemény zajlott a nyári szünet második hetében. Június 22-e és 26-a között ötvenöt tanuló részvételével először rendeztek zenei tábort az intézményben.
   
 • Egészségügyi dolgozók ünnepén

  Pesterzsébet Önkormányzata június 29-én tartotta Semmelweis-napi ünnepségét, melyen a kerület vezetői átadták a Pesterzsébet Kiváló Közalkalmazottja, Az Év Közalkalmazottja címeket, a hűségjutalmakat, a privatizált praxisokban dolgozók dicsérő okleveleit, valamint az intézményvezetői jutalmakat.
   
 • Július 1-jén zárva lesznek a hivatalok és a rendelők

  Július 1-je a köztisztviselők napja, ezért ezen a napon a polgármesteri hivatalban, valamint Budapest Főváros Kormányhivatala XX. kerületi hivatalában és az okmányirodában a munkavégzés és az ügyfélfogadás szünetel.
   
 • Gálakórus lett a Pesterzsébeti Városi Vegyeskar

  A június 26-án és 27-én megrendezett Keszthelyi Dalünnepen Kórusok és Zenekarok Országos Tanácsától gálakórus minősítést kapott a Pesterzsébeti Városi Vegyeskar.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Változtak az önkormányzat bankszámlaszámai

2015. június 1-jétől számlavezető bankot váltott Pesterzsébet Önkormányzata. Kérjük, hogy 2015. június 1-jéig kézhez kapott és be nem fizetett csekk szelvényeiket semmisítsék meg, továbbá állandó átutalási megbízás esetén az elmentett számlaszámokat módosítsák. A 2015. június 1-jétől kiküldésre kerülő új csekkek befizethetők változatlan formában a Magyar Posta Zrt. kirendeltségein, továbbá a Raiffeisen Bank Zrt. fiókjaiban. A XX. kerületi Raiffeisen Bankfiók címe: 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 21-29. (A változások megtekintéséhez kattintson a tovább gombra.)Tartsuk rendben a házunk táját is!

Tisztelt Pesterzsébeti Lakók! A 48/1994. (VIII. 1.)számú, a főváros köztisztaságáról szóló fővárosi közgyűlési rendelet értelmében minden ingatlantulajdonos köteles gondoskodni az ingatlana, valamint az ingatlan és a kocsiút közötti terület szemét- és gyommentesítéséről. Kérem, mindenki vágja le megnőtt füvet a portája előtt, takarítsuk el a kirakott szemetet, zöldkupacokat, hogy együtt tehessünk szebb Pesterzsébetünkért! Köszönettel: Szabados Ákos polgármester

Leggyakrabban keresett információk