KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Gyereknap a Csiliben

  Május 28-án, vasárnap 10 órától utazó planetáriummal, a Kolompos együttes koncertjével, kerékpárversennyel, kutyabemutatóval, a Téka együttes táncházával, játszóparkkal, arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal várja a Csili a gyermekeket és szüleiket.
   
 • Gyermeknap a tűzoltóságon

  Május 28-én Katasztrófavédelmi Gyermeknapot tart a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság délelőtt 10 órától délután 16 óráig az Igazgatóság valamennyi laktanyájában, így a pesterzsébeti tűzoltóságon is. A rendezvény célja, hogy bemutassák a gyermekeknek és szüleiknek a parancsnokság mindennapi tevékenységét, életét.
   
 • Gyereknap a Tátra téri piacon

  Május 27-én, szombaton 9-13 óráig gyereknap lesz a Tátra téri piacon, melyre minden kerületi gyermeket és szüleiket szeretettel várnak a szervezők.
   
 • Platánokat permeteznek

  Az önkormányzat megrendelésére a Szociális Foglalkoztató május 26-ától ismét permetezi a Pesterzsébet közterületein található platánfákat. A munkálatok tervezett befejezési időpontja június 9-e, azonban ennek betarthatóságát az időjárás is befolyásolja.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Tisztelt kerületi lakosok, érintett partnerek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet településképi arculati kézikönyvének (továbbiakban: TAK) Településképi rendeletének tervezete, valamint az ezzel összefüggésben a Kerületi Építési Szabályzat (továbbiakban: KÉSZ) módosított dokumentuma elkészült.