KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Jubileumi Neményi Lili-est

  November 22-én 16 órától 10. alkalommal szervezi meg a Neményi Lili-estet a Pesterzsébeti Múzeum. Az ingyenes előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak.
   
 • „Kamra kincsei – Óvodába lépek, mindig körülnézek”

  A Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda hagyományteremtő rendezvényének újabb állomása a november 13-ai héten megrendezett őszi egészséghét volt. Az intézmény pedagógiai programjának fő irányvonala az egészséges életmód, az egészségtudatos életvitel igényének kialakítása kora gyermekkorban. Ezt a törekvést a dolgozók mellett a gyermekek szülei is támogatják. A sok mozgás, sport lehetőség mellett az ilyen és ehhez hasonló intézményi programjaink segítenek céljaink megvalósításában.
   
 • Ünnepi koncert

  A november 16-ai képviselő-testületi díszülést követően a kitüntetettek tiszteletére adott koncertet a a Pesterzsébeti Vajda Gipsy Koncertzenekar a Csili Művelődési Központ színháztermében. A kerület lakossága számára is nyilvános és ingyenes koncert vendégművészei Oláh Gergő énekes, Bokor János előadóművész, Szakál Plósz Titanilla sanzonénekesnő és Bot Gábor operett előadóművész voltak.
   
 • Iskolakóstolgató az Attilában

  November 27-én kezdődik a József Attila Nyelvoktató Általános Iskola "Iskolakóstolgató" foglalkozás-sorozata, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
M e g h í v ó

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata meghívja Pesterzsébet lakosait 2017. december 11-én 17 órai kezdettel tartandó lakossági fórumra az Apor Vilmos Katolikus Főiskola (Budapest, XX. Török Flóris u. 227. – volt Török Flóris utcai Általános iskola) területén történő helyszíni bejárásra, amelyen ismertetjük az újjáépített létesítményt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a házigazdák, valamint Komoróczy László körzeti képviselő. Szabados Ákos polgármesterItt a Pesterzsébet újság

Október 31-én megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. A lap letöltéséhez kattintson a "Bővebben" gombra. Kérjük, amennyiben nem kapja meg az újságot november 3-áig, név és cím megjelölésével jelezze a szerkesztoseg@pesterzsebet.hu e-mail címen, vagy a 0630/811 26 56-os telefonszámon!