KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Arany Olló, Arany Ecset

  A Pesterzsébeti Hajós Alfréd Általános Iskola május 25-én tartotta hagyományos rendezvényét, amelyen átadták a tanévben született legjobb rajzok és néphagyomány témájú alkotások készítőinek járó elismeréseket. A képekből, tárgyakból összeállított kiállítás ünnepélyes megnyitójára is ekkor került sor.
   
 • Gyermeknap a tűzoltóságon

  Május 29-én Katasztrófavédelmi Gyermeknapot tart a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság délelőtt 10 órától délután 16 óráig az Igazgatóság valamennyi laktanyájában, így a pesterzsébeti tűzoltóságon is. A rendezvény célja, hogy bemutassák a gyermekeknek és szüleiknek a parancsnokság mindennapi tevékenységét, életét.
   
 • Virágültetési akció

  A Szociális Foglalkoztató a korábbi évekhez hasonlóan idén tavasszal is támogatja a pesterzsébeti lakosok kertépítési törekvéseit. A kanna gumók hétfőtől péntekig 9 és 13 óra között vehetők át a Szociális Foglalkoztatóban (1201 Budapest, Baross u. 91-95.).
   
 • Szlovák kulturális délután

  Május 21-én tartotta Pesterzsébet Szlovák Önkormányzata kulturális délutánját a Civil Ház nagytermében, ahol a Nagytarcsai Kulturális Hagyományőrző Egyesület művészeti csoportjai léptek fel.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Tájékoztató a szünidei gyermekétkeztetés igénybevételének feltételeiről

A Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő kérelmére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az alábbiak szerint:FELHÍVÁS - kitüntető címek adományozására

Pesterzsébet Önkormányzata kitüntetéseket adományoz azon természetes, vagy jogi személyeknek, akik kiemelkedő és önzetlen munkájukkal hozzájárultak kerületünk fejlődéséhez.