KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Folytatódik az Illatos úti telephely rendbetétele

  – A Vegyiművek területén található valamennyi épület, tárgy, eszköz az elkövetkező hetekben, hónapokban átvizsgálásra kerül. Amelyek veszélyes anyagokkal szennyezettek, azokat megtisztítják, majd a bontás és az elszállítás, illetve az ártalmatlanítás, megsemmisítés következik – jelentette be Tarnai Richárd az Illatos úton október 27-ei sajtótájékoztatóján.
   
 • Ingyenes jogsegélyszolgálat

  Minden hétfőn 14.30-18 óra között ingyenes jogsegélyszolgálat van a polgármesteri hivatalban. A félemelet 40. számú irodában dr. Bősze Lajos fogadja az állampolgárokat.
   
 • Koszorúzás a Juta-dombi hősök emlékére

  Koszorúzással emlékeztünk a Juta-dombi ötvenhatos hősökre október 26-án az egykori ATRA-gyár oldalán elhegyezett emléktáblánál, amely annak a tizenhat hősi halottnak nevét őrzi, akik elestek a gyárnál folytatott csatában.
   
 • Időseket köszöntöttek a Baross óvodások

  Örömünkre szolgált az a meghívás, amit idén a Lila fecske csoportunk kapott, az Idősek Világnapja alkalmából 2016. október 20-ára, a Nagy Győri István utcai Idősek Klubjába. A gyerekekkel lelkesen készültünk erre az ünnepre, a kis műsor összeállítása előtt beszélgettünk az idős emberekről, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek elfogadják és tiszteljék őket.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Pályázat szociális bérlakásokra

A Szociális Bizottság kiírta a pályázatot az önkormányzati tulajdonú szociális bérlakások bérleti jogának elnyerésére. Beadási határidő: 2016. október 24-e 16 óra. A pályázati kiíráshoz és a dokumentuációhoz kattintson a Bővebben gombra.FELHÍVÁS

Pesterzsébet Önkormányzata az idén is ünnepélyesen köszönti a kerületben élő 50. és 60. éves házassági évfordulójukat ünneplő párokat. Kérjük a házaspárok jelentkezését – házassági anyakönyvi kivonatuk másolatával – 2016. október 31-ig a Polgármesteri Titkárságon (Bp. XX. Kossuth tér 1. I. 69., telefonon: 283 0549). Az ünnepséget 2016. november 24-én 12 órakor, az Erzsébet Napok keretében rendezzük a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében.