A weboldalunk szerkezeti felépítése és az azon található tartalmak jelenleg karbantartás alatt vannak. Az átalakítások elkészültéig köszönjük türelmét.
KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Nyílt nap a városvédőknél

  A Pesterzsébeti Városvédő Csoport tagságának megerősítése és megújítása érdekében nyílt napot szervez december 1-jén 17 órától a Csili Művelődési Központban. Várják mindazok részvétélét, akik érdeklődnek a művészet, a történelem és a hagyományok iránt, valamint szeretnék megismerni Pesterzsébet fejlesztési terveit.
   
 • Meggyújtottuk az első adventi gyertyát

  Harangjátékkal, majd a Szent Erzsébet templombeli egyházzenei kórushangversenyről érkező kórusok énekével kezdődött advent első vasárnapjának ünnepe a Városháza előtt november 28-án. Melis Gábor színművész szavalatát követően Szabados Ákos mondott beszédet.
   
 • Üvegvarázs

  Egy évtizeddel ezelőtt alakult a Csili Művelődési Központ Üvegvarázs Stúdiója. A jeles eseményt kiállítással köszöntötték az alkotók november 27-én. A megnyitón a LaStella énekstúdió ifjú tehetségei szórakoztatták a megjelenteket, a tárlatot Fekete Katalin, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Informatika Bizottság elnöke nyitotta meg.
   
 • Adventi est a Gaál Imre Galériában

  A Pesterzsébeti Múzeum és a Kossuth Társaság szeretettel várja az érdeklődőket december 2-án, szerdán 17 órakor kezdődő Adventi estjére.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Felkészülés az esetleges rendkívüli téli időjárásra

Az ősz eddig kegyesnek bizonyult hozzánk, de a viszonylag enyhébb időjárásból nem következtethetünk arra, hogy az előttünk álló télen nem is számíthatunk nagyobb hidegre, fagyásra, komolyabb havazásra. Saját és embertársaik érdekében érdemes elolvasni az alábbi tájékoztatást.