A weboldalunk szerkezeti felépítése és az azon található tartalmak jelenleg karbantartás alatt vannak. Az átalakítások elkészültéig köszönjük türelmét.
KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése

KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Legfrissebb hírek
 • Véradás

  Október 11-én vasárnap, 11 és 16 óra között véradást szervez a Vöröskereszt XX.-XXIII. kerületi szervezete a McDonald’s parkolójában a véradóbuszban. (Cím: XX. kerület, Széchenyi u. 4.). Fontos: a véradás előtt enni kell és sok vizet fogyasztani. Az önkéntes véradók vigyék magukkal személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat, valamint eredeti TAJ kártyájukat!
   
 • Ebédbefizetések az iskolásoknak novemberre

   
 • Keressük „Pesterzsébet fenyőfáját”!

  Pesterzsébet Önkormányzata – az előző évekhez hasonlóan – idén is tervezi, hogy a karácsonyi ünnepekre a Városháza előtti téren feldíszíti az év fenyőfáját. Ahhoz, hogy e kedves hagyományt folytathassuk, ismét keressük azt a szép formájú, hat méternél magasabb fenyőfát, amely ékessége lehet az idei szeretet ünnepének.
   
 • Együtt az egészségért!

  A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2015. október 10-én, reggel 9 órától délután 14 óráig tartó Egészségnapjára, ingyenesen, beutaló és előjegyzési időpont nélkül, kissé kötetlenebb formában elvégzendő szűrővizsgálatokra.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Változtak az önkormányzat bankszámlaszámai

2015. június 1-jétől számlavezető bankot váltott Pesterzsébet Önkormányzata. Kérjük, hogy 2015. június 1-jéig kézhez kapott és be nem fizetett csekk szelvényeiket semmisítsék meg, továbbá állandó átutalási megbízás esetén az elmentett számlaszámokat módosítsák. A 2015. június 1-jétől kiküldésre kerülő új csekkek befizethetők változatlan formában a Magyar Posta Zrt. kirendeltségein, továbbá a Raiffeisen Bank Zrt. fiókjaiban. A XX. kerületi Raiffeisen Bankfiók címe: 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 21-29. (A változások megtekintéséhez kattintson a tovább gombra.)