KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Művészeti pályázat

  A Humán Szolgáltatások Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja művészeti pályázatot hirdet pesterzsébeti lakosok és iskolások részére irodalom (líra, próza) és rajz kategóriában.
   
 • Pesterzsébeti téltemetés

  Február 24-én este 6 órától télűző farsangi felvonulás lesz a Kosutiban kiszebábégetéssel, a Bab Társulat közreműködésével. A leglátványosabb jelmezes csoport 50 ezer forint díjat kap, az egyéni jelmezesek közül a legötletesebb tárgyjutalomban részesül. Eredményhirdetés este 7-kor lesz a Csili kemencéjénél, ahol a szervezők forralt borral, forró teával, zsíros kenyérrel várják a vendégeket.
   
 • Iskolanyitogató és bemutató órák az Adyban

  Szeretettel várjuk a nagycsoportos óvódásokat iskolanyitogató programjainkra, dráma- és kézműves foglalkozásokra még a következő időpontokban:
 • Megjelent a Pesterzsébet újság

  Február 21-én megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. A lap letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Színes diploma pedagógusoknak

Pesterzsébet Önkormányzata 2017-ben is megemlékezik a jubiláló pedagógusokról. A díszoklevelet azok a nyugdíjas pedagógusok igényelhetik, akik ebben az évben szerzik meg erre a jogosultságot. A kérelmeket március 6-áig lehet benyújtani, a díszoklevelet a kerületi pedagógusnapi ünnepségen vehetik át a jubilálók.