Ma 2014. szeptember 20, szombat, Friderika napja van
Keresés 
Budapest, 1201 Kossuth tér 1.
Telefon: 06 1 283 0640


E-mail:

Plakátok


KORMÁNYZATI LINKEK

PARTNEREK


ÉRTÉKALAPÚ FEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

1203 Budapest, Baross utca 40-42.
Email: varosfejleszto@pvf.hu
Tel.:
+36-1/284-7064
+36-1/720-5219
Fax: +36-1/285-6316
Honlap: www.pvf.hu
PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
Legfrissebb hírek
 • Egy csemete, egy facsemete

  A Születés Hete rendezvénysorozat utolsó állomásaként szeptember 17-én az idén márciusban Pesterzsébeten született babák szülei elültették azokat a hársfacsemetéket, amelyeket a MagnetBank Zrt. ajánlott fel számukra. A kis fák az újonnan alakított Babaparkba kerültek, amelyet az uszoda mellett, a Téglagyártó és a Zodony utca sarkán létesített az önkormányzat.
   
 • Jelentkezzen polgárőrnek!

  A pesterzsébeti polgárőrök a most kezdődött tanévben is segítik a gyerekek biztonságos átkelését a Gyulai István Általános Iskolánál a forgalmas úton lévő zebrán.
   
 • Szakszervezeti reprezentativitás KLIK Budapesti XX. Tankerületében

  A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény hatálya alá tartozó munkáltatóknál működő szakszervezetek reprezentativitásának megállapításáról szóló 24/2011.(III. 9.) Korm. rendelet által előírt adatszolgáltatási kötelezettség alapján a Munkaügyi Kapcsolatok Információs Rendszer internetes felületén keresztül megállapítható, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapesti XX. Tankerületéhez tartozó intézményekben a Pedagógusok Szakszervezete Budapesti Szervezete minősül reprezentatívnak.
   
 • Autómetes nap az oviban

  A Lurkóház Óvoda hosszú évek óta egyik házigazdája a pesterzsébeti Autómentes Nap rendezvényeinek. Az ebédig tartó programon a gyerekek kézműveskedtek, ügyességi játékokat játszottak, állatsimogató és pónilovaglás várta őket. Az ovi melletti Gyulai iskolában pedig a kerületi általános iskolák csapatai mérték össze tudásukat, ügyességüket.
   

Az elmúlt 7 nap hírei