KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Felhívás a tankötelessé váló gyermekek iskolai beíratására

  Idén április 20-án és 21-én 8-19 óráig lesznek az általános iskolai beiratkozások a 2017/2018-as tanévre. A tudnivalók megtekintéséhez kattintson a Bővebben gombra.
   
 • „Élhetőbb, tisztább, zöldebb Pesterzsébetért” pályázat

  Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzat Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottsága „Élhetőbb, tisztább, zöldebb Pesterzsébetért” címmel környezetszépítő pályázatot ír ki a XX. kerületi lakosság részére. A pályázatra a családi (kertes) házak lakói, valamint társasházak jelentkezhetnek április 14-én 12 óráig.
   
 • Pályázat civil szervezeteknek

  Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Jogi, Igazgatási és Közbiztonsági Bizottsága nyílt pályázatot hirdet a tevékenységüket Pesterzsébeten kifejtő civil szervezetek 2017. évi helyi programjainak támogatására. A pályázat alapján elnyerhető támogatás formája vissza nem térítendő támogatás. A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. március 31. (péntek) 12.00 óra. A pályázat letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra.
 • Megjelent a Pesterzsébet újság

  Március 21-én megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. A lap letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Az óvodai beiratkozással kapcsolatos tudnivalók

Minden, amit az óvodai beiratkozásról tudni kell: felhívás az óvodai felvételről a 2107/2018-as nevelési évre; az óvodai körzetek; az óvodák címjegyzéke; a felvételi kérelem; felmentés a kötelező óvodalátogatás alól. A dokumentumok letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra.Társadalmi egyeztetés települési arculati kézikönyvről és településképi rendeletről

"Tisztelt kerületi lakosok, partnerek! Pesterzsébet Önkormányzatának képviselő-testülete márciusi ülésén döntött arról ,hogy elindítja a településképi arculati kézikönyv, illetve a településképi rendelet kidolgozását szoros társadalmi egyeztetés mellett. Ennek érdekében lakossági fórum lesz április 3-án 16.30-tól a Csili Vízvári termében. A készülő dokumentumok kidolgozásához adatokat, észrevételeket a fórumtól számított 8 napon belül lehet megtenni. A hirdetmény részleteihez kattintson a Bővebben gombra.