KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Sikeres Goju-Ryu Karate Szeminárium Düsseldorfban

  2016. január 21-e és 24-e között sensei Harsányi László, a magyarországi Goju-Ryu Karate Szövetség elnöke és sensei Shimizu Nana Düsseldorfban sikeres gyakorlati szemináriumot tartottak német karatékáknak.
   
 • Megnyílt a Hulladék Akadémia

  A Hulladék Akadémia kiállítás célja, hogy bemutassa a XXI. század “értelmes embere” (Homo sapiens sapiens) előtt álló hulladékhegyeket, ezek keletkezésének megelőzését, és rámutasson a probléma megoldásának sok helyen már jól bevált gyakorlataira.
   
 • A NAV közreműködik az szja-bevallásban

  Február 15-ig még kérhető, hogy a NAV közreműködjön az szja-bevallás elkészítésében. A lehetőséggel sokan élhetnek, ugyanis akinek munkáltatótól, kifizetőtől volt jövedelme, akár kedvezményt is érvényesíthet, és az 1+1 százalékon kívül is rendelkezhet az adójáról, megfelel az egyszerűsített bevallás feltételeinek.
   
 • Megújult a Weiss Manfréd Kórház

  A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet telephelye, a csepeli Weiss Manfréd Kórház A és C épülete mintegy 150 millió forintból újult meg, amely az Európai Unió és Magyarország Kormányának társfinanszírozásával, a Környezet és Energia Operatív Program támogatásával valósult meg. A létesítmény ünnepélyes átadóját február 10-én tartották.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Változások a házi segítségnyújtásban

Megváltoztak a házi segítségnyújtás tevékenységi körei, illetve 2016. február 1-jétől a kerületben is újak a térítési díj fizetésére vonatkozó szabályok.JAVASLATKÉRÉS SPORT KITÜNTETÉSEKRE

Pesterzsébet Önkormányzata kéri a kerületi lakosságát, tegyenek ajánlásokat „Az Év Sportolója”, „Az Év Edzője” és „Az Év Sportvezetője” kitüntető címekre. A javaslatok beérkezési határideje: 2016. március 1.