Normál nézet
PESTERZSÉBET
Budapest XX. kerület
www.pesterzsebet.hu

KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Haj- és sminkvarázslat Gútán és Pesterzsébeten

  Tavaly ősszel vendégfogadás Erzsébeten, idén tavasz végén utazás, megismerkedés a partneriskolával és Gútával, a magyarlakta csallóközi kisvárossal, gyakorlás és verseny: szuper együttműködés!
   
 • Látvány és valóság

  Ezzel a címmel nyílt Fekete Emese festőművész kiállítása június 21-én a Gaál Imre Galériában. A tárlatot D. Udvary Ildikó, a Pesterzsébeti Múzeum igazgatója nyitotta meg, köszöntőt mondott Fekete Katalin, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Informatikai Bizottság elnöke. A kiállítás július 23-áig tekinthető meg.
   
 • A Bóbita ovi ünnepe

  Sok-sok játékkal, családi vetélkedővel és koncerttel ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját június 17-én a Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda Bóbita Tagóvodája.
   
 • Látvány és valóság

  Ezzel a címmel nyílik Fekete Emese festőművész kiállítása június 21-én 17 órakor a Gaál Imre Galériában. A tárlat július 23-áig látogatható.
   

Az elmúlt 7 nap hírei
Kerti zöldhulladék-gyűjtés

Az FKF Nonprofit Zrt. idén tavasszal ismét megkezdte Budapest zöldövezetes kerületeiben a zöldhulladék begyűjtését. A zöldhulladék begyűjtésének időtartama 2017. március 20-tól 2017. december 1-ig tart. Az elszállítás hetente egyszer, a fenti képen feltüntetett, a szolgáltatási körzetekre vonatkozó napon történik.