Normál nézet
PESTERZSÉBET
Budapest XX. kerület
www.pesterzsebet.hu

KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Magyar Értékek Napja

  A Művelődési Intézet és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége 3. alkalommal tartja meg a Magyar Értékek Napja rendezvényt szeptember 9-én a Szent István Bazilika előtti téren. Az egész napos esemény a Kárpát-medence szellemi és tárgyi kulturális értékeinek legjavát vonultatja fel. Részletek és a programok elolvasásához kattintson a Bővebben gombra.
 • Szent István napi forgatag

  Augusztus 19-én délután fél 5-kor kezdődik a hagyományos Szent István napi forgatag a Kositban, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket!
   
 • Tájékoztatás a pesterzsébeti játszószerekről

  A játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló GKM rendeletnek megfelelően elvégeztettük a kerületi játszószerek éves felülvizsgálatát. Az előző években még megfelelő tanúsítványt kapott játszószereink állapota sajnos leromlott. A negyedéves karbantartás a játszószerek használhatóságának időtartamát ugyan megnyújtotta, de a mostani vizsgálat végérvényesen balesetveszélyesnek nyilvánította a kerületben található 16 db Triál hintát, 7 db DET csúszdát és 4 db mászóvárat.
 • Tanári állások a Vörösmarty Iskolában

  A Budapest XX. Kerületi Vörösmarty Mihály Általános Iskola angol nyelv és informatika-technikatanárt, valamint 1 fő tanítót keres 2017. szeptember 1.-i kezdéssel, határozatlan idejű munkaszerződéssel. Jelentkezés a 284-4323, 06 30 358-5334 telefonszámokon, vagy a vorosmarty128@gmail.com e-mail címen. Csák-Rozgonyi Cecília igazgató.

Az elmúlt 7 nap hírei
LAKOSSÁGI HIRDETMÉNY - Pesterzsébet névhasználatáról

Tisztelt Pesterzsébeti Lakosok! Részlet a Facebook közösségi alapelveiből: „A Facebook az a hely, ahol megoszthatod a számodra fontos dolgokat. Az összes tartalomnak és információnak, melyeket közzétettél a Facebookon, te vagy a tulajdonosa, az adatvédelmi és az alkalmazás beállítások segítségével szabályozhatod azok megosztását. A Facebookon történő tartalommegosztás előtt azonban ellenőrizd, hogy van-e a jogod a tartalom megosztására. Arra kérünk, hogy tartsd tiszteletben a szerzői jogokat, védjegyeket és egyéb jogszabályokat.”Péntekenként térzene

Július 7-étől augusztus 25-ig ismét térzenével kedveskedik Pesterzsébet Önkormányzata az itt élőknek, az ide látogatóknak, akik a nyári hónapokban minden pénteken 17 és 18 óra között hallgathatnak zenét a Városháza előtt. Elsőként, július 7-én a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekara lép fel.