KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok
Legfrissebb hírek
 • Megnyílt Gaál Imre állandó kiállítása

  Október 18-án nyílt meg Gaál Imre felújított állandó kiállítása a Rátkay-Átlók Galériában. Köszöntőt mondott dr. Hiller István országgyűlési képviselő, a Parlament alelnöke és Szabados Ákos polgármester. A kiállítást dr. Feledy Balázs művészeti író nyitotta meg.
   
 • Mi a teendő súlyos baleset esetén?

  A környezetünkben működő veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemekről, a veszélyes tevékenységekről és az abból fakadó lehetséges súlyos balesetekről, az azok elleni védekezés szabályairól készített tájékoztató kiadványt Pesterzsébet Önkormányzata. Letöltéséhez kattintson a Bővebben gombra.
   
 • Új könyvek érkeztek a Vécsey könyvtárba

  Ebben a hónapban is érkeztek új felnőtt- és gyermekkönyvek a FSZEK Vécsey lakótelepi könyvtárába, amely szeretettel várja régi-új olvasóit.
   
 • Keressük az „Év fenyőfáját”!

  Pesterzsébet Önkormányzata idén is szeretné, hogy a karácsonyi ünnepekre a Városháza előtti téren feldíszíthessük az év legszebb fenyőfáját. Évek óta sikeresek volt a felhívásunk, gyönyörű fenyőket ajánlott fel a lakosság. Szeretnénk folytatni ezt a kedves hagyományt, várjuk szíves felajánlásukat azon kedves lakóknak, akik örömmel látnák viszont fenyőfájukat a sétáló utca ünnepi fényében. A fa kivágását, és elszállítását az önkormányzat vállalja. Kérjük, a felajánló november 3-áig jelentkezzen a Szociális Foglalkoztatóban (1201 Budapest, Baross u. 91-95. szám), a 285-8474-es telefonszámon, vagy a foglalkoztatas@foglalkoztatohusz.hu oldalon. Köszönettel: Adorján Csilla intézményvezető

Az elmúlt 7 nap hírei
Bérlakás-pályázat

Bérlakás-pályázatot ír ki önkormányzati bérlakások szociális-, valamint piaci alapon történő bérbeadására a képviselő-testület Szociális Bizottsága. A szociális bérlakás-pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 25. (szerda) 16.00 óra, a piaci alapú bérlakás-pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 20. (péntek) 11.00 óra.Itt a Pesterzsébet újság

Október 3-án megjelent a Pesterzsébet újság legújabb száma. A lap letöltéséhez kattintson a "Bővebben" gombra.