KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok

Új híradós helyiség a tűzoltóságon


Március 16-án adták át ünnepélyesen a XX. kerületi Tűzoltóparancsnokság új híradós helyiségét, amelyet Pesterzsébet és Soroksár önkormányzatainak támogatásából korszerűsítettek.

Az irodában kicserélték a pultrendszert, teljesen új technológiát alakítottak ki, érintőképernyős ipari panel váltotta ki a korábbi kapcsolótáblát, az eddig a földön futó kábeleket alagútba helyezték, új monitorokat vásároltak, kicserélték a burkolatot és szigetelték a helyiséget. A két önkormányzat összesen 4 millió forintos támogatásából emellett felújították a híradós pihenőszobát és a pincei generátort, új ablakot építettek be a híradós helyiség és a szertár közé, a szertárba is monitort helyeztek, új ágyakat vásároltak a legénységi hálóba, valamint kamerarendszert építettek ki az épület köré.

Az eseményen részt vett Szabados Ákos polgármester, Orbán Gyöngyi, Soroksár alpolgármestere, valamint Jambrik Rudolf tűzoltó ezredes. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségének vezetője köszönetet mondott a két önkormányzat vezetőjének a tűzoltóság folyamatos támogatásáért, amelynek köszönhetően évről évre szépül és korszerűsödik a pesterzsébeti tűzoltóság.

y.a.


2017-03-17 08:49:24


Hírhez kapcsolódó képek