KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok

A Bóbita ovi ünnepe


Sok-sok játékkal, családi vetélkedővel és koncerttel ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját június 17-én a Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda Bóbita Tagóvodája.

A jubileumi ünnepségen Varga Ibolya óvodavezető üdvözölte a megjelenteket, régi és jelenlegi kollégákat, a gyermekeket és szüleiket, majd elmondta, nagy népszerűségnek örvend az óvoda a kerületben, az Oktatási Hivatal sem véletlenül választotta bázisóvodának az intézményt.

Az önkormányzat és Szabados Ákos polgármester nevében Juhász Lajosné köszöntötte a szép számban összegyűlt vendégeket. – A 30 év fiatalnak számít, mégis, nagyon sokan jelentkeznek ebbe az óvodába, amelynek legfőbb oka, hogy a kedves és szakképzett óvodapedagógusok kellemes környezetben várják a gyermekeket.

Az alpolgármester emlékeztetett arra, hogy Pesterzsébet Önkormányzata évek óta rendszeresen támogatja az óvodákat.

A műsort az ovi zene-ovi csapata adta, majd Kenessey Erika tagóvodavezető köszönte meg a szülőknek a sok-sok segítséget, amelynek révén épülhet, szépülhet az intézmény. A hivatalos rész végén az udvaron facsemetét ültettek a jubileum alkalmából, majd kezdődhetett a szórakozás. A gyerekeket ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozás, rendőr- és tűzoltóautó, óriásbuborékok, családi sportverseny és koncert várta.

y.

(fotó: Zsarnóczky Gyula)


2017-06-19 11:37:07


Hírhez kapcsolódó képek