KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok

Pályaválasztási projektnap


Az Ady Endre Általános Iskola október 10-11-én pályaválasztási projektnapot tartott. A 7.-8. évfolyamosaink részt vettek a Budapest pályaválasztási kiállításon, míg az 5.-6.-os tanulóinkhoz szülők, régi diákok, ismerősök közül érkeztek, és tartottak bemutatót a különböző foglalkozásokból.

Járt nálunk mentős, kozmetikus, fodrász, vegyésztechnikus, fogorvos, színésznő, fejlesztő mérnök, bérszámfejtő, rendőr, menedzser, óvónő is. A tanulók a bemutatkozások után különböző kérdéseikre is választ kaptak. Nagyon élvezték az előadásokat, volt, aki ennek alapján már úgy érezte, hogy sikerült is megtalálnia a keresett álommunkát. (Persze ebbe még majd a szülőknek is lesz némi beleszólása!)

Az udvaron egy igazi szirénázó mentőautót is megtekinthettek a diákok, melynek sajnos 1 óra után riasztás miatt hamar távoznia kellett.

Az alsósok sem maradtak ki a nap izgalmaiból. A mentőautón kívül ők az udvaron megtanulhatták a gépkocsiszerelés csínját-bínját; kerékcsere és ablaktisztítás formájában. Addig a többi alsós teremben különböző foglalkozások zajlottak, ahol a gyermekek ismerkedtek a cukrászok, állatorvosok, postások, piacosok, pincérek feladataival játékos formában.

Vidáman és sok új élménnyel gazdagodva zárult a nap.

Köszönjük a résztvevők és szervezők segítségét, türelmét, munkáját!

S.P.É.


2017-10-11 14:22:51


Hírhez kapcsolódó képek