KAPCSOLAT
Polgármesteri Hivatal
1201 Budapest Kossuth Lajos tér 1.
Telefon: + 36 (1) 283 0640
E-mail:
polgarmesteri.hivatal@pesterzsebet.hu

PÁLYÁZAT
Pesterzsébet Önkormányzat épületének energetikai korszerűsítése
KMOP-3.3.3-13-2013-0011
Energetikai korszerűsítési pályázatok

40 éves a Lila bölcsi


Fennállásának 40. évfordulója alkalmából november 13-án tartott ünnepséget a Kossuth Bölcsőde, népszerűbb nevén a Lila bölcsi.

A rendezvényen Szabados Ákos köszöntötte az intézmény régi és jelenlegi dolgozóit, a megjelent intézményvezetőket. A polgármester elmondta: – Tisztában vagyunk intézményeink műszaki állapotával, és folyamatosan próbálunk azokon javítani. Óvodáink kezdenek elfogadhatóvá válni, így most a bölcsődéken van a sor. Ebben az intézményben az elmúlt években elvégezték a külső hőszigetelést és a nyílászárók cseréjét, a belső felújítás még hátravan. Ami viszont – örvendetesen – nem változott az elmúlt 40 év alatt, az a mentalitás, emberi hozzáállás, szakmai munka, ami az itt dolgozókat is évtizedek óta jellemzi, és amiért köszönet és elismerés jár a pesterzsébeti közalkalmazottaknak. Természetesen ennek az elismerésnek nem csak szavakban kívánunk nyomatékot adni.

Szabados Ákos arról tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a kerületi közalkalmazottak az év végén a cafetéria keretein belül plusz pénzt kapnak, emellett – első körben – jövőre, miután a képviselő-testület elfogadta, nettó 10 ezer forint béremelésben részesülnek. A második ütem várhatóan 2018 végén vagy 2019 végén valósul meg.

Szakali Tibor, a Humán Szolgáltatások Intézménye intézményvezető-helyettese rendhagyó köszöntőjében Lázár Ervin: Virágszemű című meséjét olvasta fel a vendégeknek.

A Kezeslábas Társulat előadása után a vendégek megtekinthették az elmúlt 40 év emlékeiből összeállított kiállítást.

sz. a.

(fotó: Zsarnóczky Gyula)


2017-11-14 09:01:41


Hírhez kapcsolódó képek