Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

A 2011-es év volt az ESMTK Birkózó Szakosztály eddigi legeredményesebb éve

2012.02.01

A hagyományához híven, 2011-ben is megrendezte az ESMTK Birkózó Szakosztály karácsonyi ünnepségét, több mint 180 vendég részvételével.
A karácsonyi rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szabados Ákos, Pesterzsébet polgármestere, Harót János az ESMTK elnöke, valamint Meleg Gábor a Budapesti Birkózó Szövetség főtitkára. A nem mindennapi értékelést Losonczi Ottó, a szakosztály elnöke tartotta. Kiemelte, és hosszasan beszélt a tavalyi év eredményeiről, valamint az új birkózó csarnokról, és annak a gyermekek fejlődésén is érezhető hatásáról. A beszéd után díjátadásokra került sor, minden korcsoport legeredményesebb, illetve a 2. legeredményesebb birkózói kitüntetést, és birkózó cipőt kaptak ajándékba az ESMTK, valamint a Birkózó Szakosztály elnökétől.

Pesterzsébet polgármestere, Szabados Ákos elismerően beszélt a szakosztályunk sikereiről, mely napjainkra Pesterzsébet legsikeresebb, legeredményesebb szakosztályává vált.Meleg Gábor, a Budapesti Birkózó Szövetség főtitkára sem jött üres kézzel. Gratulált a szakosztály eddigi eredményeihez, majd emlékplakettet adott át Losonczi Ottónak a “Budapesti Birkózásért” végzett munkájáért.

Díjazottak

Kadet korcsoport legeredményesebb versenyzője Losonczi Ottó

Kétszeres Magyar Bajnok (Kf., Szf.)Európa-bajnok 7. helyezett (Kf.)

Serdülő korcsoport legeredményesebb versenyzője Racolta Eduárd

Magyar Bajnok (Kf.) Kétszeres Országos Diákolimpiai Bajnok (Kf., Szf.) Kétszeres Budapest Bajnok (Kf., Szf.)

Diák I. korcsoport legeredményesebb versenyzője Mester Milán

Kétszeres Magyar Bajnok (Kf., Szf.)Országos Diákolimpiai Bajnok (Szf.) Budapest Bajnok (Kf.)

Diák II. korcsoport legeredményesebb versenyzője Losonczi Dávid Négyszeres Magyar Bajnok – Diák I. és Diák II. korcsoportban (Kf., Szf.) Kétszeres Országos Diákolimpiai Bajnok (Kf., Szf.) Kétszeres Budapest Bajnok (Kf., Szf.) 5. éve, rendületlenül az ESMTK Birkózó Szakosztály legeredményesebb birkózója.

Gyermek korcsoport legeredményesebb versenyzője Tösmagi Attila Budapest Bajnok (Kf.) Magyar Bajnokságon 3. helyezett (Kf.) 7 arany, 2 ezüst, 2 bronz érem

Sportosztály legeredményesebb versenyzője Alacs Flórián Kétszeres Budapest Bajnok (Kf., Szf.)

Last modified: 2017.10.02

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet