Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Alkotni hívja a gyerekeket a MÁV

2017.09.20

„Színezd újra! Alkotói Napok 2017” címmel hirdetett falfestési pályázatot a MÁV 10-16 éves tanulók és kísérőtanáraik számára. A pályázati felhívás szerint a gyermekek alkotásaikkal színesíthetik két fővárosi (Kőbánya felső, Hűvösvölgy) és két vidéki (Monor, Füzesabony)vasútállomás gyalogos aluljáróinak falfelületeit.

A pályázatra legfeljebb 15 fős, általános és középiskolai csoportok jelentkezését várja a vasúttársaság. Pályázni méretezett, színesben elkészített látványtervvel lehet. A beérkezett pályaműveketaszerint értékeli a MÁV, hogy azok megítélése szerint alkalmasak-e az aluljárók hangulatának javítására és a falfelületek dekorálására.

Az engedélyezett terveket október 13. és november 13. között vasútbiztonsági felügyelet mellett festhetik fel a gyermekek. A festéshez szükséges eszközöket (festékek, ecset, vödör, fólia stb.) a MÁV biztosítja.

A pályázatokat 2017. október 8-án 24.00 óráig várja a MÁV az aluljarofestes@mav.hu elektronikus levélcímre.

A pályázati kiírás és további információ elérhető a vasúttársaság honlapján, a www.mavcsoport.hu/aluljarofestes,illetve az aluljarofestes@mav.hu e-mail-címen kérhető.

y.a.

Last modified: 2017.09.25

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet