Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Állás – gazdasági referenst kerest keres a GESZ

2012.04.18

GESZ Pesterzsébet Önkormányzata (Budapest, XX. kerület, Baross utca 73.) közalkalmazotti jogviszonnyal részmunkaidős (6 órás) munkakörbe gazdasági referenst keres.
A gazdasági referens feladatai

Feladata az intézmény irattárának naprakész vezetése, dokumentációinak kezelése.

Postázásra előkészíti a küldeményeket, illetve kézbesíti, postára adja azokat. Kézbesíti a küldeményeket a gyalogosan elérhető, a GESZ-től maximum 1000 méterig terjedő távolságokra.

Elkészíti a GESZ leveleit, jelentéseit, kimutatásait, azokat iktatja, irattározza.

A gazdasági vezető irányításával és felügyeletével tevőlegesen részt vesz a költségvetés és az időszaki – valamint az év végi beszámolók elkészítésében.

Kapcsolatot tart az önállóan működő intézményekkel, részükre a gazdálkodásukkal kapcsolatosan adatszolgáltatást végez.

Feladata az intézmények folyamatban levő ügyeinek nyomon követése, koordinálása.

A vezetői döntés – előkészítéshez a gazdasági vezető irányításával kimutatásokat, statisztikákat, jelentéseket készít.

A GESZ álláshirdetéseit közzéteszi a közigazgatási állásportálon, a jelentkezőkkel kapcsolatot tart, az interjúkat megszervezi.

Az évenkénti intézményi iratselejtezést az osztályokkal összehangolja,megszervezi , a hatályos szabályzatok szerint az Országos Levéltártól az engedélyt beszerzi és az iratselejtezés utolsó fázisaként a papírhulladékot újrahasznosító telepre szállíttatja.

Kezeli a jogtiszta szoftverek telepítő lemezeit ( selejtezéskor/leltározáskor ) bemutatja a bizottságnak, szükség esetén kiadja a rendszergazdának

A GESZ által megrendelt – napi működéshez szükséges – irodai papírt, tisztítószert, stb minőségileg, mennyiségileg átveszi a beszállítóktól és átadja azonnali felhasználásra az illetékes munkaterület felelősének.

Jelentkezési feltételek:
magyar állampolgárság
minimum középfokú közgazdasági végzettség
gyors és gépírás
felhasználói szintű számítógépes ismeretek (internet, Word, Excel) Jelentkezésüket (önéletrajz) várjuk a sebok.terez@gesz20ker.hu emailra, vagy személyesen a fenti címen.

Last modified: 2017.09.14

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet