Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Bóbitás Erzsébet-nap

2017.11.23

A Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda Bóbita Tagóvodája tavasszal kulturális pályázatot nyújtott be, amit el is nyert. Az intézmény vissza nem térítendő támogatást kapott, melyet az Erzsébet-nap megvalósítására fordított.

Az összeget felosztottuk az óvodai csoportok között, és beszereztük a tervezett tevékenységek elkészítéséhez szükséges kellékeket. Ezzel lehetőséget biztosítottunk mind a gyerekek és a szülők, mind pedig az óvodapedagógusok számára, hogy új technikákat próbálhassanak ki.

A délutánt egy rövid megnyitóval kezdtük, ami után a hat csoportban hatféle kreatív, „királyi” alkotótevékenység következett. Az elkészült munkákért egy-egy kupon volt a jutalom. Három kuponért cserébe pedig egy Virgonc-szelet és Sziszi-koktél járt a büfében.

A program lezárása mécseses felvonulás volt a Sziszi szoborhoz, ahol együtt ünnepeltük Erzsébet királyné neve napját a témához kapcsolódó dalok éneklésével. A gyerekek jól érezték magukat ezen a nem mindennapi programon, melyen a szüleikkel, családtagokkal közösen vettek részt.

Kellner Georgina

Last modified: 2017.11.25

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet