Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Családi nap az Adyban

2017.10.20

Október 14-én, szombaton, az Ady Endre Általános Iskola kinyitotta kapuit egy igazán jó hangulatú családi napra. Népszerűsége a szülők és a gyerekek körében minden várakozást felülmúlt. A programok között volt sportolási lehetőség (sorverseny és foci bajnokság), szabaduló szoba, barkács sarok, öko tudáspróba, csillámtetkó, arcfestés, zsákbamacska, kérdezz-felelek, amőba kihívás, és egy vendég is segítette a rendezvényt: a Bóbita Óvoda lufihajtogató bohóca, Zoli bácsi.

Egy kreatív anyuka különleges, egyedi, saját készítésű ékszereivel örvendeztette meg a kicsiket és nagyokat. Árverést is tartottunk, ahol óriási sikert arattak egy nagymama által készített textil állatkák és párnák, ezen kívül számos felajánlás érkezett szülők, kollégák részéről: könyvek, ékszerek…stb. A szülők nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a licitálásba.

A programok, bár játékosak és szórakoztatóak voltak, fárasztóak is, pihenésképp nagy örömmel táncoltak együtt a szülők, gyermekek és pedagógusok.
Büfénkben a frissítők mellett a résztvevők  édes és sós péksüteményeket is fogyaszthattak.
Ezúton köszönjük a sok felajánlást a hozzátartozóknak, magánszemélyeknek, cégeknek, nélkülük nem jöhetett volna létre ez a nap!
Hálásan köszönjük a szülők bőkezű hozzájárulását az Ady Iskoláért Egyesület részére!
Fantasztikus szülői és pedagógus közösség a miénk!
A nagy sikerre való tekintettel hagyományt teremtünk ebből a rendezvényből!

Juhász Tímea módszertani mk. vez.

Last modified: 2017.10.26

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet