Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Elfogta a rendőrség a brutális támadókat, akik karácsonykor megöltek egy 70 éves férfit is a kerületben

2012.02.20

Hamar sikerült a nyomára bukkanni a tetteseknek, akik február elején Pesterzsébeten súlyosan megsebesítettek egy édesanyát és 12 éves fiát. Mint kiderült, az elkövetők egy másik bűncselekményben is érintettek: karácsonykor megöltek egy idős embert a kerületben. Az egyik tettest, L. Mihályt már két nappal a támadás után elfogta a rendőrség. A másik elkövetőt pár napra rá találták meg, beismerte a bűntettet. Elmondta, hogy értéktárgyakért mentek betörni az Attila úti lakásba.

Kis híján tragédiával végződött a támadás: a két férfi késsel támadt a 40 éves nőre és 12 éves fiára. A mentők mindkettejüket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A fiúnak a koponyacsontján is áthatolt az egyik szúrás, ami miatt később életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

H. Ferenc részletes vallomást tett egy másik bűncselekmény elkövetésének ügyében is: említett társával december 24-én egy 70 éves férfit öltek meg a XX. kerületi Barkó utcai lakásában, ahonnan szintén értéktárgyakat és némi készpénzt vittek el. SzD

Hírfeltöltés: Online Lapcsoport Kft.

Last modified: 2017.10.02

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet