Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Gyermekvédelemből jeles!

2012.03.27

A Baross Ovi-Kindergarten Baross Óvodában nagyszerű kezdeményezés indult útjára azért, hogy azoknak a családoknak segíthessenek, akik sorsa átmenetileg, vagy tartósan rosszra fordult. 
Ez az év a szolidaritás éve, talán ez még inkább erősítette bennük annak a kezdeményezésnek az időszerűségét, melyhez az óvoda dolgozói és a szülői közösség egy emberként sorakozott fel. Adománygyűjtésbe kezdtek.
– Meghirdettük, hogy aki teheti, akciónkat segítse minden olyan hasznos eszközzel, ami az ő háztartásában feleslegként rendelkezésre áll. Csodálatos érzés volt megélni, ahogy gyűltek az adományok, melyben gyermekruha, edények, plüssmackók,  etetőszék, de még bútorfelajánlás is érkezett. Nem is gondoltuk, hogy ilyen sok tennivalónk lesz, de nagy örömmel osztottuk szét a rászoruló családok között a sok hasznos holmit – mondják a Baross Ovi – Kindergarten Baross Óvoda gyermekvédelmi felelősei Töreki Istvánné és Zátrok Istvánné.
Ezzel még nem ért véget a segítségnyújtás.
– Óvodánk szülői és dolgozói köre csatlakozott ahhoz a felhíváshoz, amely a támadást elszenvedett pesterzsébeti család megsegítésére kérte fel az intézményeket. A szülők és az óvoda dolgozói itt is nagy összefogásról tettek tanúbizonyságot. Ezúton is köszönetet mondunk mindenkinek, aki szociális érzékenysége révén adományával hozzájárult több család életének megváltoztatásához.
Hírfeltöltés: Online Lapcsoport Kft.
Fotó: Baross Ovi-Kindergarten Baross Óvoda

Last modified: 2017.09.28

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet