Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Hende Csaba: magas színtű szakmai munka folyik a kórházban

2012.03.09

Hende Csaba honvédelmi miniszter magánlátogatást tett a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban, ahol Lehoczky Péter h. főigazgatóval, valamint a Sebészeti Osztály osztályvezető főorvosával, Ender Ferenccel folytatott kötetlen megbeszélést. Fotó: Szőcs Attila

A miniszter megtekintette a közelmúltban több mint 10 millió forintos adományból csaknem teljesen megújult Sebészeti Osztályt. A rekonstrukció eredményeként a betegeket a napjainkban elvárható szintű körülmények között láthatják el. Ez pedig, amint azt Ender Ferenc rövid prezentációjában hangsúlyozta, különösen fontos egy olyan osztályon, amely mintegy négyszázezer ember ellátásáért felel, ahol évről-évre egyre több, tavaly már 2126 műtétet végeztek, egyre jelentősebb arányban korszerű laparoszkópos eljárással.

Hende Csaba, aki elismeréssel nyilatkozott a kórházban és az osztályon folyó magas szintű szakmai munkáról, elmondta: bízik benne, hogy a jövőben nem csupán személyes, de intézményi szintű kapcsolat is lesz a Honvédkórház és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház között, mely a betegek és Magyarország érdeke is.

Fotók: Tihanyi Gábor Hírfeltöltés: Online Lapcsoport Kft.

Last modified: 2017.10.02

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet