Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Jubileumi bálra készülnek a vállalkozók

2012.03.14

Idén is megrendezi a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XX. Kerületi Tagcsoportja a Vállalkozók Bálját március 3-án, szombaton este 8 órai kezdettel. Az est védnöke Szabados Ákos polgármester és Juhász Lajosné alpolgármester.

– Minden évben színvonalas zenés-táncos műsorral készülünk a rendezvényre. Idén, a 10. jubileumi alkalommal is nívós programokkal várjuk a vendégeinket: többek között egy különleges műsorszámmal is készültünk, közkívánatra a Ritmo Latino brazil szambacsoport lép színpadra – számolt be elöljáróban a rendezvényről Tarjányi János, a BKIK XX. Kerületi Tagcsoportjának elnöke.

– A nehéz gazdasági helyzet nem kedvez a mesterembereknek és vállalkozóknak, mivel szinte megszűnt a fizetőképes kereslet. Sokaknak ma nem a fejlesztés, hanem a fennmaradás a cél – magyarázza Tarjányi János, aki szerint a kerületben jelenleg a Széchenyi kártya, illetve az új Széchenyi hitel tud segítséget nyújtani a vállalkozóknak.

– Mindenkinek azt szoktam mondani ebben az időszakban, hogy legyenek türelemmel, próbáljanak meg talpon maradni, és reménykedni  abban, hogy előbb-utóbb helyreáll a piaci nyugalom – mondta Tarjányi János.

Szűcs Dóra
Hírfeltöltés: Online Lapcsoport Kft.

 

Last modified: 2017.10.02

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet