Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Lakossági egyeztetés a Tátra tér és környezetének közlekedéséről

2021.03.31

A Budapest XX. Kerület Tátra tér és környezetének forgalmi rendje, a parkolási és közlekedési problémák megszüntetése érdekében a Önkormányzat egy átfogó közlekedés szabályozási vizsgálatot is tartalmazó környezetalakítási és forgalomtechnikai terv elkészítésére kérte fel az UTIBER Kft-t. Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy a lakosság is megismerje a tervezett elképzeléseket, és véleményüket elmondhassák. Annak ellenére, hogy egy ilyen komplex rendszerben nem lehet megfelelni minden igénynek, az önkormányzat törekszik a legjobb, az érintett többség érdekeit szolgáló megoldás kialakítására.

A javaslatok több esetben az önkormányzat hatáskörén túlnyúlnak, a megvalósításuk érdekében a BKK Zrt. és a Budapest Közút Zrt. hatékony közreműködésére is szüksége lesz.

A terv: https://pesterzsebet.hu/wp-content/uploads/hirdetmenyek/hivatalos-tajekoztatok/Tatra_ter_tarsadalmi_egyeztetesi_valtozat_velemenyezesre.pdf

 

Kérjük, segítsenek a kérdőív kitöltésével, hogy az Önök javaslatait és igényeit is felhasználhassuk végleges koncepció kidolgozásában! A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide: https://forms.gle/qwQi5YbJqjbfkscU6

 

A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe, kitöltése anonim, név és személyes adatok megadása nem szükséges.
A közérdekű véleményeket összegyűjtjük és feldolgozzuk. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közerkölcsöt sértő, illetve a tárgyához nyilvánvalóan nem kapcsolódó véleményeket, azok figyelembevétele nélkül, töröljük.

 

 

Last modified: 2021.03.31

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet