Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Lakossági felhívás – gallyazás a Vörösmarty utcában

2016.04.21

Tisztelt Pesterzsébeti Lakosok! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg az egész kerületben folyamatosan, szakaszokra bontva zajlanak a gallyazások, faifjítások, sebkezelések. Április 27. és 28-án (szerda és csütörtök) éjjel 0:15 és 03:15 között a Vörösmarty utca 30. és 197. (Nagysándor József utca és Alsóhatár út) közötti szakaszon végzik a fák gallyazását. A munkálatok csak áramtalanított vezetékekkel végezhetők, így a BKK-val egyeztetve csak menetidőn kívüli, éjszakai időpontban megoldható a munka kivitelezése. A villamosvonalak mentén ez az éjszakai időszak az országos szinten, amikor sort kerítenek a lombkorona rendbetételére.

A gallyazásra azért van szükség, mert rengeteg fa balesetveszélyes módon belelóg a villamos vezetékekbe, illetve beleakadnak az ágak. Egy nagyobb viharban vagy szélben könnyen elszakíthatnák az ágak a vezetéket, ami többek között áramkimaradáshoz vezetne a környéken, illetve a villamosforgalom leállásához jó pár napra.

Erre a két éjszakára megértésüket és türelmüket előre is köszönjük, és elnézést kérünk az esetleges okozott kellemetlenségekért!

Tisztelettel:
Pesterzsébet Önkormányzata

Last modified: 2017.09.13

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet