Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Március 22-én kezdődik a kis Kosuti felújítása

2021.03.03

A Fővárosi Önkormányzat beruházásában valósul meg a Kossuth Lajos utca Jókai Mór utca és Szent Erzsébet tér közötti részének felújítása. Az érintett, 500 méter hosszú szakaszon az útpálya rekonstrukciója mellett átépítik a szegélyeket, a járdákat, valamint a kapubehajtókat is. A gyalogátkelőhelyek szabványos megvilágítása érdekében korszerűsítik a közvilágítást.

 

A kivitelezés 2 ütemben, félpályás elkorlátozással zajlik majd, egyirányú autóbusz- és közúti forgalom fenntartása mellett. A Pesterzsébet Városközpont felől érkező buszok a Szent Erzsébet téri megállóhely után a Szent Imre herceg utca – Nagysándor József utca – Jókai Mór utca terelő útvonalon közlekednek majd, nem érintve a Tátra téri megállóhelyet. A Pesterzsébet Városközpont irányába közlekedő buszok a Kossuth Lajos utcán keresztül járnak majd, a megállóhelyeket ideiglenesen áthelyezik.

A beruházás várhatóan június 20-áig tart, a munkák ideje alatt az önkormányzat a lakosság türelmét és megértését kéri.

Idén még egy nagyobb pesterzsébeti útfelújítást valósít meg a Fővárosi Önkormányzat, a Mártírok útja Határ út és Kossuth Lajos utca közötti, mintegy egy kilométeres szakasza is megújul.

 

 

 

Last modified: 2021.03.20

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet