Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Miller Zoltán és Mahó Andrea adott koncertet a Csiliben

2012.02.29

Koncertet adott a Csili Művelődési Központban Miller Zoltán és Mahó Andrea. A két népszerű színész-énekes műsorában különböző műfajok és hangulatok keveredtek, s alkottak kellemes egyveleget.
Miller Zoltán gyakorta nevettette meg a hallgatóságot rövid történeteivel, felvezetéseivel. A vidám, baráti hangvételt jótékonyan szolgálták többek közt a Hungária számai is – Csókkirály, Meghalok, hogyha rám nézel.Ez utóbbit Mahó Andrea énekelte, aki – mint kiderült – egy tizenegy éve játszott Nyomorultak darabban került kapcsolatba először Miller Zoltánnal. Azóta többször dolgoztak együtt színpadon, így hát nem volt meglepő, hogy több duettel is kedveskedtek a Csili közönségének. Az este során a legnagyobb sikert  „Az Operaház Fantomja” című musical egy részlete aratta.

A közös dalok mellett hallhatott a közönség swinges nótákat, dalokat Máté Pétertől, a Kormorántól, az Emberek együttestől, valamint operettekből, filmekből is. A hallgatóság  vastapssal marasztalta az előadókat az utolsó, ráadás dalra.

Sz.A.
Fotók: Szerző
Hírfeltöltés: Online Lapcsoport kft.

Last modified: 2017.10.02

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet