Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Múzeumi nyitás

2021.05.03

A 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a Pesterzsébeti Múzeum Rátkay-Átlók Galériájának kiállításai május 4-től újra látogathatók a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak.

A Pesterzsébeti Múzeum az állandó kiállítás teljes felújítása miatt zárva tart, de a múzeumkertben – a tavalyi népszerű projekthez hasonlóan – tervezik szabadtéri kiállítás rendezését.

A Gaál Imre Galéria a következő két időszaki kiállítás rendezése után, júniusban nyit ki.

A kiállítások látogatásával kapcsolatos fontos tudnivalók: a koronavírus elleni védettségi igazolással rendelkezők, illetve felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják a múzeum kiállításait. A védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság vagy az életkor igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása kötelező, ennek hiányában a múzeum munkatársai a belépést köteles megtagadni. A belépési jogosultság ellenőrzése során a múzeum személyes adatokat nem rögzít, adatkezelés nem történik.

A látogatók és a múzeumi munkatársak védelme érdekében kézfertőtlenítés, maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása a múzeum egész területén szükséges.

Közönség személyes részvételével múzeumi rendezvényeket és csoportok számára múzeumpedagógiai foglalkozásokat egyelőre nem tartanak. A Pesterzsébeti Múzeum online felületein továbbra is folyamatosan jelentkezik friss tartalmakkal, virtuális programokkal.

Last modified: 2021.05.03

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet