Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Nyugdíjas óvónők karácsonya

2017.12.13

December 12-én a Csili étteremben köszöntötte Pesterzsébet Önkormányzata a kerületben évtizedeken át tevékenykedett óvodapedagógusokat és dadusokat, akiknek műsorral és ajándékkal is kedveskedett a városvezetés.

Nyolcvan nyugdíjas óvodapedagógus, illetve dadus fogadta el az önkormányzat meghívását, és érkezett meg a tiszteletükre rendezett karácsonyi ünnepségre.

A program elején Juhász Lajosné köszöntötte Szabados Ákos polgármester és a képviselő-testület nevében a vendégeket. – Tudjuk, hogy az óvodapedagógusok gondoskodása, törődése, odafigyelése minden ember életében nagyon fontos. Egész életük során szeretettel veszik körül a környezetükben lévőket, bensőséges kapcsolatot alakítanak ki és tartanak fenn. Önök nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján a szeretet és a megértés szellemében élnek, és mindig arra törekedtek, hogy ezt a szellemiséget továbbadják az ifjabb generációknak – fogalmazott az alpolgármester, majd áldott karácsonyt, egészségben és boldogságban gazdag újévet kívánt a megjelenteknek.

A köszöntőt követően Simkó-Várnagy Judit és Simkó-Várnagy Mihály verses-zenés összeállítását, majd a Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda Mákvirág Tagóvodája Nyuszi csoportjának karácsonyi műsorát tekinthették meg a vendégek.

y.a.

(fotó: Zsarnóczky Gyula)

Last modified: 2017.12.13

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet