Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Pesterzsébet kártya

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata ( továbbiakban: önkormányzat ) 2009. év második felében elindította a  „ Pesterzsébet Kártya „ projektjét. E projekt keretében a 62. életévüket betöltött, állandó Pesterzsébeti lakóhellyel rendelkezők számára ingyenesen biztosítjuk a Pesterzsébet Kártyát ( továbbiakban: kártya ), melyet, a betöltést követő hónapban postázzuk  tértivevényes levélben.

 A 18. életévüket betöltött és 62. életév alatti XX. Kerületi lakóhellyel rendelkező személyek számára 500.- Ft befizetése esetén biztosítjuk a kártyát, mellyel a kártyatulajdonosok több termékhez, szolgáltatáshoz kedvezményesen juthatnak hozzá országosan.  Az üzletekben/intézményekben, amelyek csatlakoztak az elfogadóhelyekhez, az általuk meghatározott kedvezménnyel lehet vásárolni a kártya előzetes felmutatásával. Az elfogadóhelyeket a bejáratnál elhelyezett matrica alapján lehet felismerni.(www.bercode.com/shopfinder)

A kártya igénylésének menete a következő:

Személyesen a Polgármesteri Hivatal 1201 Bp. Kossuth Lajos tér 1 szám alatti épületében a fsz. 17-es szobában ügyfélfogadási idő alatt (Hétfő 14. 30-18, Szerda 8. 00-16. 30, Péntek 8. 00-11. 30) lehet a kérelmet benyújtani, amelyet 2 példányban kell kitölteni. Az egyik igénylőlappal a hivatal pénztárában lehet befizetni az 500 Ft-ot.

Email-on keresztül a kovacs.gyorgyne@pesterzsebet.hu címre lehet elküldeni a honlapról letöltött igénylőlapot, vagy postán is be lehet küldeni a kitöltött kérelmet, ebben az esetben, ha az ügyfél személyesen nem tud intézkedni, az Önkormányzat számlaszámára lehet elutalni az 500 Ft-ot, amely a következő:
12001008-01510331-00100003

A kártya elintézési ideje 30 nap, ha elkészült a kérelemre írt telefonon értesítést kap a kártya tulajdonosa, kérésre tértivevényes levélben a megadott címre postázzuk.

A Pesterzsébeti elfogadóhelyek listája a honlapunkon megtalálható Pesterzsébet kártya elfogadóhelyek EDC üzletek címszó alatt.

A kártya EDC logóval rendelkezik, az elfogadóhelyek listája megtalálható a www.bercode.com/shopfinder oldalon.

Csatlakozni kívánó elfogadóhelyek részére:

A kedvezményes vásárlást nyújtó kártya kerületünkben újdonság, de a fővárosban, több kerületben, illetve az országban több helyen is bevezették ezt a rendszert. Így a kártya már egy jól működő, országszerte sok elfogadóhellyel rendelkező rendszer tagjává válik. Néhány elfogadóhely tőlünk függetlenül már Pesterzsébeten is van.

A Kártya akkor válhat igazán sikeressé, ha minél többféle kerületi üzlet, szolgáltató teszi lehetővé a kedvezményes vásárlást a kártya tulajdonosainak. Kérem Önt, hogy fontolja meg, kíván-e csatlakozni az országos hálózathoz, mellyel növelheti forgalmát. Pozitív döntése esetén önkormányzatunk vállalja, hogy ellenszolgáltatás nélkül „reklámozza „vállalkozását,  az önkormányzat hivatalos honlapján, továbbá az országos hálózat honlapján. Az elfogadóhelyek jelentkezésével kapcsolatos tudnivalók a www.bercode.com/shopfinder oldalon találhatók.

További információért keresse közvetlenül a Pesterzsébet Kártyával foglalkozó munkatársamat, Kovács Györgyné. E-mail címe: kovacs.gyorgyne@pesterzsebet.hu, telefonszáma: 289-2518 személyesen ügyfélfogadási időben a Hivatal épületében ( Budapest XX. kerület Kossuth tér 1. fszt.17.)

Remélem, az Ön vállalkozását is a Kártya elfogadóhelyek között üdvözölhetem!

1448009635_Spórmanó_alkalmazás_2015
1502694428_Pesterzsébet_kártya_igényléséhez_nyomtatvány 1502694397_Pesterzsébet_kártya_elfogadóhelyek_a_XX_kerületben
1416312466_kártya_kérdőív

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet