Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Sok néző, sok helyzet a rangadón

2012.03.27

Szombaton délután Soroksáron vendégeskedett az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata. Az NB III Duna-csoportjának délpesti rangadóján egy korai góllal a piros-fehérek szerezték meg a három pontot. Foto: fociakobon.hu

A két szomszédvár derbijére szépszámú nézősereg látogatott ki a Szamosi Mihály Sporttelepre. Mintegy ötszázan figyelték, ahogy a hetedik percben az ESMTK csatára, Szakolczai-Sándor Balázs letámadta az egyik soroksári védőt. A hátvéd röviden passzolt a kapusa felé, az erzsébeti támadó lecsapott a labdára, elhúzta a kifutó Gerstenbrein mellett, majd az üres kapuba lőtt.

Ezt követően is jobbára az erzsébeti akciók jelentettek veszélyt. A labdát többet birtokló a piros-fehérek több nagy helyzetet is elpuskáztak, és ez a hajrához közeledve majdnem megbosszulta magát, ugyanis bő negyedórával a vége előtt óriási gólszerzési lehetőséget hibáztak el a hazaiak. Az eredmény így nem változott, és akárcsak tizenöt hónappal ezelőtt, ismét nyert az ESMTK Soroksáron. Az átruccant erzsébeti szurkolók a lefújás után nagy tapssal köszöntötték csapatukat, amely ezzel az újabb győzelemmel megerősítette helyét az élmezőnyben, és az ötödik helyen áll.
Soroksári SC-Erzsébeti SMTK 0-1 (0-1). Soroksár, 500 néző. ESMTK: Bonica – Soós I. (Valla, 82.), Pintér, Nemes, Pinkóczi – Nagy D. (Frohner, 66.), Áder, Vörös, Puskás – Szakolczai-Sándor (Nagy R., 90.), Szabó G. Gólszerző: Szakolczai-Sándor (7.).
MS
Hírfeltöltés: Online Lapcsoport Kft.

Last modified: 2017.09.28

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet