Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Tovább menetel az ESMTK: győztünk!

2012.04.02

A papírformának megfelelően legyőzte hazai pályán az ESMTK NB III-as labdarúgócsapata a Budafok együttesét, és a Duna-csoportban már csak két pontra van a dobogótól. Fotón: Vörös Dávid esmtk.gportal.hu

Április első vasárnapján a bentmaradásért küzdő Budafoki LC látogatott az Ady Endre utcába. A piros-fehérek egy pillanatra sem hagytak kétséget afelől, hogy melyik csapat a jobb. Vörös Dávid már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, majd negyedórával később ismét betalált a BLC kapujába.

A mérkőzés nagy részében a hazaiak fölényben játszottak, s bár egy órányi játék után szépítettek a vendégek, néhány perccel később Szakolczai-Sándor Balázs visszaállította a kétgólos különbséget. Nem sokkal ezután megfogyatkoztak a budafokiak, majd a hajrában mindkét együttesből piros lapot kapott egy-egy játékos (a mieinktől Soós István). A hosszabbításban a csereként pályára lépett Frohner Ferenc állította be a végeredményt. Sorozatban harmadszor nyert az Erzsébeti SMTK, és már csupán két pont választja el a harmadik helyen álló Biatorbágytól. Szombaton délután négy órakor a Hévízi úton a III. Ker. TUE lesz az ESMTK ellenfele.
Erzsébeti SMTK-Budafok 4-1 (2-0). Ady Endre utca, 400 néző. ESMTK: Bonica – Soós I., Pintér, Nemes, Pinkóczi – Nagy D., Nagy R., Áder (Frohner, 61.), Puskás – Vörös (Valla, 80.), Szakolczai-Sándor. Gólszerző: Vörös (8., 23.), Szakolczai-Sándor (65.), Frohner (92.).

Last modified: 2017.09.14

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet