Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor is köszöntötte Erzsi nénit

2012.03.14

Nagy volt a meglepetés, amikor a 100. születésnapját ünneplő Bajtay Istvánné, Erzsi nénihez megérkezett az Akácfa utcai Ambrózia Gondozó Otthonba Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor, akik dallal köszöntötték ismerősüket.

– Édesanyám és Erzsi néni nagyon jó barátnők voltak, testvérekként szerették egymást. Én is szép emlékeket őrzök róla, sok időt töltöttem az otthonában gyerekként – mesélte Zsadon Andrea, akit a gondozóház vezetője, Garami Anikó hívott el titokban a különleges születésnapi ünnepségre.

– Húsz éve sajnos megszakadt a kapcsolat, de most örömmel jöttünk a férjemmel, hogy kicsit felvidítsuk Erzsi nénit – tette hozzá a művésznő.

Láthatóan nagyon örült a sokat emlegetett vendégeknek, szívesen nosztalgiázott a régi időkről.

Erzsi néni nagyothall, de ettől eltekintve ma is jó egészségnek örvend. Gyermeke nem született, néhai férje fotóját ott őrzi ágya felett.

Az önkormányzat nevében Juhász Lajosné alpolgármester virágcsokorral és ajándékcsomaggal köszöntötte. A tortát az otthon másik lakója, Sós Sándorné, Erzsi néni segített felszelni, aki szintén aznap ünnepelte 86. születésnapját.

Szűcs Dóra
Hírfeltöltés: Online Lapcsoport Kft.

Last modified: 2017.10.02

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet