orvos

A Jahn Ferenc Kórház orvosa, a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjei között

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon. Az idei jelöltek között van Prof. Dr. Tenke Péter – urológus szakorvos, uro-onkológus, robotsebész, a Budapesti Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet munkatársa is.

Szavazás: 2024. február 19. – 2024. március 19.

A szavazási időszak alatt a jelölt orvosokra lehet leadni a voksokat.

A szavazási időszak alatt a szentgyorgyialbertorvosidij.hu oldalon naprakészen nyomon követhető a szavazás legfrissebb eredménye.

A szavazás során az alábbi adatokat kell a szavazónak megadnia:

  • szavazó neve, e-mail címe
  • a jelölt orvos nevét kiválaszthatja a legördülő listából

A szavazási időszak alatt egy e-mail címről egy szavazat érkezhet.

(Fotó: pxhere.com)