Lakossági bejelentés

  AZ ÖN HIBABEJELENTÉSÉNEK EGYEDI SORSZÁMA:  Út, járdaFák, lombok, gazIllegális hulladékParkok, játszóterekKözbiztonságElhagyott gépjárműÚjság, honlap, InternetEgyéb


  Kérjük, a bejelentés elküldése gombra CSAK EGYSZER kattintsanak!

  Tisztelt Bejelentő!

  A lakossági bejelentések oldal célja, hogy azokat a problémákat, melyek az önkormányzat hatáskörébe tartoznak, rövid úton, közvetlenül az illetékesek tudomására hozhassa, intézkedést, segítséget, tájékoztatást kérhessen.

  Bejelentése – a megfelelő kategória kiválasztásával – közvetlenül a Polgármesteri Hivatalban az ügyet intéző személyhez érkezik meg. Ha bejelentését nem tudja a rendelkezésre álló kategóriák valamelyikébe sorolni, akkor kérjük válassza az „Egyéb” címszót, így annak tartalma alapján a kollégák küldik majd meg a megfelelő ügyintézőhöz.

  Azonnal visszajelzést küldünk Önnek, hogy a rendszer fogadta a bejelentést. Ezt követően – ha az ügy rövid úton nem oldható meg – 3 munkanapon belül újabb tájékoztatást kap a bejelentés azonosítószámáról, az ügyintéző személyéről és elérhetőségeiről. A későbbiekben az ügyintézőnél, az azonosítószámra való hivatkozással érdeklődhet az ügy állásáról.

  Ha azonnal elhárítandó ügy van, 24 órában hívhatja a XX. kerületi Közterület-felügyelet a 06-20-255-5842 mobilszámon.

  A következőkben – egy rövid kitöltési útmutatóval – segítséget szeretnénk nyújtani a hibabejelentő felület alkalmazásához:

  HIBA HELYE:  Itt tüntetheti fel az Ön által bejelenteni kívánt probléma helyét, akár pontos cím megadásával, akár egyéb módon. Lényeges, hogy a leírásból a helyszín jól beazonosítható legyen.

  HIBA KATEGÓRIÁJÁNAK KIVÁLASZTÁSA:  Kérjük válassza ki azt a kategóriát, amely kategóriába az Ön bejelentése tartozik. Az alábbi kategóriák közül választhat:

  • Út és járda
  • Fák, lombok, gaz
  • Illegális hulladék
  • Parkok, játszóterek
  • Elhagyott gépjármű
  • Közbiztonság
  • Egyéb

  HIBA LEÍRÁSA: Kérjük röviden ide írja le a problémát, melyben az önkormányzattól intézkedést, segítséget, tájékoztatást vár.

  BEJELENTŐ NEVE: Itt tüntetheti fel nevét, amennyiben kívánja.

  BEJELENTŐ E-MAIL CÍME: Itt kell megadnia e-mail címét, melyen keresztül bejelentése kapcsán a Polgármesteri Hivatal munkatársai a kapcsolatot fogják tartani Önnel.

  BEJELENTŐ TELEFONSZÁMA: A kapcsolattartás meggyorsítása céljából itt adhatja meg telefonszámát.

  FÉNYKÉP KÉSZÍTÉSE / MEGLÉVŐ FÉNYKÉP FELTÖLTÉSE:

  Lehetőség van a bejelenteni kívánt problémával kapcsolatos instant fényképet készíteni vagy meglévő fényképet feltölteni.
  A fénykép maximális mérete 10 MB lehet.
  A következő formátumokat kezeli a rendszer: JPG, JPEG, PNG, BMP, PDF.

  Kérjük, a bejelentés elküldése gombra csak egyszer kattintsanak!