Az ESMTK Ovis Fesztivál negyedik fordulója

November 27-én került megrendezésre az ESMTK Birkózó Szakosztály szervezésében a III. Ovis Fesztivál negyedik fordulója, amelyen három óvoda nagycsoportos gyerekei mérhették össze tudásukat egy játékos sorverseny során. Az eseményen a Pesterzsébeti Nyitnikék Óvoda, a Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda és a Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda Mákvirág Tagóvodája vett részt.

A sorversenyek előtt a szakosztály második birkózó sportosztályos tanulói mutatták be látványos gyakorlataikat a résztvevőknek.

Az óvodás gyerekek gyorsfutásban, nyuszi- és békaugrásban, pók- és rákjárásban, kutyafutásban, macijárásban, térden futásban, laposkúszásban, valamint grundbirkózásban mérték össze tudásukat. Az első helyen a Pesterzsébeti Nyitnikék Óvoda, a másodikon a Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda, a harmadikon pedig a Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda Mákvirág Tagóvodája végzett.

Az esemény végén minden gyermek jutalomban részesült, valamint a megjelent óvodák képviselői ajándékokat vehettek át a szakosztály elnökétől, Losonczi Ottótól.

Ezúttal is bevontuk a szülőket a sorversenyekbe, így a lelkes anyukák ésapukák is megcsillantották a tudásukat különböző ügyességi feladatokban.

A rendezvényen a nagycsoportos óvodásokon, szülőkön, óvodapedagógusokon kívül megjelent Somodi Klára önkormányzati képviselő, valamint Együdné Szegedi Andrea és Rajné Zsebedits Lívia sportosztályos tanítók.

 

 

A III. ovis fesztivál negyedik fordulójának részt vevő gyerekei:

Pesterzsébeti Nyitnikék Óvoda

Csapatvezető: Nagy József

Csapattagok: Demeter László, Tóth Ervin Lorenzó, Somogyi Alma, Tombor Zalán, Simon Patrik, SzertaridiszNikosz, Fülöp Csaba, Solti Jakab, Fülöp Ábel, Balogh Szabolcs, Grétczi Kristóf, Baranyi Gábor

Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda

Csapatvezető: Mertse Ádám

Csapattagok: Benei Balázs, Kovács Anna, Pintér Zalán, Dányi János, Németh Petra, Vass Máté, Wéber Péter, Kern László, Grünwald Dániel, Lepsényi Zita

Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvoda Mákvirág Tagóvodája

Csapatvezető: Nagy József, Balogh Ferenc

Csapattagok: Demeter Renátó, Glonczi Roland, Lakatos Brendon, Kovács Renátó, Rákoshegyi Bence, Budai Amira, Tejfel Hanna, Eszényi Hanna, Grósz Julianna, Vass Panka, Kerber Nimród

 

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy megjelenésükkel emelték az esemény színvonalát.