Baross party a gyermekekért

A Kindergarten Alapítvány Kuratóriuma és a Pesterzsébeti Baross Német Nemzetiségi Óvoda dolgozói közössége immár hagyományként a Hajós Alfréd Általános Iskola éttermében szervezte 2018. február 3-án a Baross partyt.

Juhász Lajosné alpolgármester, a rendezvény védnöke köszöntötte a party résztvevőit, és tolmácsolta Szabados Ákos Pesterzsébet polgármestere és a képviselő-testület üdvözletét.

Díszvendégek is megtisztelték a rendezvényt, dr. Fekete Károlyné, az NNÖP elnöke, Bárkányi Judit, a Fővárosi Német Önkormányzat elnöke, Rostagni Attila önkormányzati képviselő, az Óvodaszék Tagja, Lászlóné Ammer Klára, az NHÁSZE elnöke, valamint Taraczköziné Endrődi Zsuzsanna, a Kindergarten Alapítvány elnöke személyében.

Juhász Lajosné köszöntőjében méltatta a Kindergarten Alapítvány munkáját, valamint megköszönte azt a támogatást, amit az alapítvány nyújt a Baross óvoda eszközfejlesztésére, a gyermekek programjainak támogatására.

A megnyitót a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakgimnázium Gyertyafény tánca tette ünnepélyessé. Az előkészületekben a Szamos Mátyás Szakgimnázium és Szakközépiskola közösségi szolgálatot teljesítő tanulói vettek részt. Az ízletes vacsorát a Csili étterem biztosította.

Már hagyomány, hogy az óvoda lelkes munkatársai meglepetés tánccal készültek, amely most is óriási sikert aratott. A jó hangulathoz a zenét Kása István DJ biztosította. A party hangulatát a tombolahúzással fokoztuk, sok ajándék talált gazdára az este folyamán.

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik felajánlásukkal boldoggá tették a nyertes tombolaszelvények tulajdonosait. Ezúton mondunk köszönetet minden támogatónak, akik jelenlétükkel, támogatójegyek megvásárlásával, valamint tombolaajándékok felajánlásával segítették a rendezvény sikerét.

Harsányi Ildikó

vezető helyettes