„Égig érő fű” udvarzöldítési pályázat

 „Égig érő fű” címmel udvarzöldítési pályázatot hirdetett társasházak, lakásszövetkezetek számára a belső udvarok zöldítésére a Fővárosi Önkormányzat. A rendelkezésre álló támogatási keretösszeg: bruttó 30 000 000 Ft, amelyből 800.000, vagy akár 2.000.000 Ft vissza nem térítendő pénzbeli támogatást is elnyerhetnek a pályázók. A pályázat beadási határideje 2021. március 3.

A támogatás belső udvarok fel- és megújítási munkáira, a szükséges műszaki vizsgálatok, tervezési munkák, növényzet telepítése, földmunkák, alapanyagok, köztéri elemek készítésére, kész bútorok beszerzésére, kerti szerszámok beszerzésére, bérlésére, növényorvosi, favédelmi munkák elvégzésére nyerhető el. A beérkezett pályázatok szakmai bírálata alapján, a rendelkezésre álló támogatási keretösszeg erejéig a Fővárosi Önkormányzat támogatási szerződést köt a nyertes társasházakkal, lakásszövetkezetekkel. A bírálati szempontokat és a pályázat lebonyolítás részleteit a pályázati kiírás tartalmazza.

Tekintettel a járványügyi veszélyhelyzetre lehetőséget van a pályázati dokumentáció e-mailben való leadására is. Aki ezt a lehetőséget választja, a pályázati adatlapot és a kiírás szerint pályázati mellékleteket szkennelve küldje be az egigerofu@budapest.hu e-mail címre. Kérjük, a levél tárgyában tüntessék fel:  „Égig érő fű udvarzöldítési pályázat”.

Az e-mail szövegében kérjük, sorolják fel tételesen a benyújtásra került mellékleteket. A pályázat beérkezését e-mailben igazoljuk vissza​.

A pályázatok benyújtási határideje 2021. március 3.​

A pályázati kiírás itt érhető el: https://budapest.hu/Lapok/2020/egig-ero-fu.aspx