Együtt maradnak a családok és az óvodák a gyermekekért

Az élet nehéz feladat elé állított bennünket.  A pedagógusok számára nincs lehetetlen, amikor a gyermekek töretlen fejlődéséről van szó. Ezért a Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda dolgozói is, mint sokan mások, bár más keretek között, de továbbra is kiemelt feladatuknak érzik a gyermekek fejlesztését, képességeik alakítását.

A jelenlegi helyzetben biztosan tudunk támaszkodni az infokommunikációs tudásunkra. Az intézmény óvodai csoportjaiban zárt közösségi média csoportok működnek, melyekben folyamatos segítséget nyújtunk a szülőknek. Ezen kívül az óvoda honlapján, a www.kerekerdo-ovi.hu oldalon, a Híreink menüpontban található egy link gyűjtemény, melyet jó szívvel ajánlunk minden óvodáskorú kisgyermek fejlesztéséhez.

Célunk nem a szülők terheinek növelése, hanem ötletadás az idő tartalmas eltöltésére, olyan tevékenységek bemutatása, melyet a gyermek akár önállóan is képes majd elvégezni.

A rendkívüli helyzet nehézségeit együtt, közösen tevékenykedve tudjuk áthidalni, reményeink szerint a helyzet rendeződéséig, a ránk bízott gyermekek személyisége a családokkal közösen végzett munkánk eredményeként tovább szárnyalhat és gyarapodhat.

Varga Ibolya óvodavezető