Felhívás „Aranykezű mesterek” ajánlására

Kérjük Pesterzsébet lakóit, hogy ajánljanak olyan helyi kisvállalkozókat, szakembereket, akik több évtizede közmegelégedésre, megbízhatóan végzik tevékenységüket. Személyes bemutatkozó levéllel jelentkezhet az a mester is, aki környezete visszajelzése alapján saját munkáját a jók között is a legjobbnak ítéli.

Ajánlásukat, illetve bemutatkozó leveleiket 2020. november 15-éig juttathatják el postai úton Szabados Ákos polgármester részére (Polgármesteri Hivatal, 1201 Bp. Kossuth tér 1. ).  Kérjük, hogy a felterjesztő levelében jelölje meg az ajánlott mester és saját telefonos elérhetőségét és e-mail címét is.

A Pesterzsébet Aranykezű Mestere kitüntető címekre felterjesztett személyekről a Képviselő-testület által átruházott hatáskörben a Gazdasági Bizottság dönt.

A benyújtott javaslatokat a döntést megelőzően a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XX. kerületi tagcsoportja véleményezi.

A „Pesterzsébet Aranykezű mestere” elismerést az önkormányzat a Vállalkozók Napja alkalmával december 15-én adja át.

Az idei díjátadó  a COVID19 járványhelyzetből adódó egészségügyi kockázat minimalizálása érdekében nem személyes részvételű, hanem rendhagyó módon, online díjátadó ünnepség lesz, melynek részleteiről a polgármester meghívó levélben  értesíti a kitüntetetteket és a felterjesztőket.