Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Lakossági bejelentés

Tisztelt Bejelentő!

A lakossági bejelentések oldal célja, hogy azokat a problémákat, melyek az önkormányzat hatáskörébe tartoznak, rövid úton, közvetlenül az illetékesek tudomására hozhassa, intézkedést, segítséget, tájékoztatást kérhessen.

Bejelentése – a megfelelő kategória kiválasztásával – közvetlenül a Polgármesteri Hivatalban az ügyet intéző személyhez érkezik meg. Ha bejelentését nem tudja a rendelkezésre álló kategóriák valamelyikébe sorolni, akkor kérjük válassza az „Egyéb” címszót, így annak tartalma alapján a kollégák küldik majd meg a megfelelő ügyintézőhöz.

Azonnal visszajelzést küldünk Önnek, hogy a rendszer fogadta a bejelentést. Ezt követően – ha az ügy rövid úton nem oldható meg – 3 munkanapon belül újabb tájékoztatást kap a bejelentés azonosítószámáról, az ügyintéző személyéről és elérhetőségeiről. A későbbiekben az ügyintézőnél, az azonosítószámra való hivatkozással érdeklődhet az ügy állásáról.

A következőkben – egy rövid kitöltési útmutatóval – segítséget szeretnénk nyújtani a hibabejelentő felület alkalmazásához:

HIBA HELYE:  Itt tüntetheti fel az Ön által bejelenteni kívánt probléma helyét, akár pontos cím megadásával, akár egyéb módon. Lényeges, hogy a leírásból a helyszín jól beazonosítható legyen.

HIBA KATEGÓRIÁJÁNAK KIVÁLASZTÁSA:  Kérjük válassza ki azt a kategóriát, amely kategóriába az Ön bejelentése tartozik. Az alábbi kategóriák közül választhat:

• Út és járda
• Fák, lombok, gaz
• Illegális hulladék
• Parkok, játszóterek
• Elhagyott gépjármű
• Közbiztonság
• Egyéb

HIBA LEÍRÁSA: Kérjük röviden ide írja le a problémát, melyben az önkormányzattól intézkedést, segítséget, tájékoztatást vár.

BEJELENTŐ NEVE: Itt tüntetheti fel nevét, amennyiben kívánja.

BEJELENTŐ E-MAIL CÍME: Itt kell megadnia e-mail címét, melyen keresztül bejelentése kapcsán a Polgármesteri Hivatal munkatársai a kapcsolatot fogják tartani Önnel.

BEJELENTŐ TELEFONSZÁMA: A kapcsolattartás meggyorsítása céljából itt adhatja meg telefonszámát.

FÉNYKÉP KÉSZÍTÉSE / MEGLÉVŐ FÉNYKÉP FELTÖLTÉSE:

Lehetőség van a bejelenteni kívánt problémával kapcsolatos instant fényképet készíteni vagy meglévő fényképet feltölteni.
A fénykép maximális mérete 10 MB lehet.
A következő formátumokat kezeli a rendszer: JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF, PDF.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet