Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Koronavírus

Közlemény az idősávos vásárlás felfüggesztéséről

VÁLTOZÁS! A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzetben a betegek személyes ellátására csak sürgős halaszthatatlan esetben kerül sor. Pesterzsébeti felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás veszélyhelyzet miatti módosított rendelése ITT ELÉRHETŐ!

Felnőtt és gyermek háziorvosok elérhetőségei

►Hirdetmény közterületen történő maszk viselésről és csoportosulásról

Ügyfélfogadási rend a Polgármesteri Hivatalban

Folyamatosan fertőtlenítik a forgalmasabb közterületi helyszíneket
A járdafelületek megtisztítása mellett a korlátok, fellépők, bejáratok, valamint a belépők fertőtlenítő takarítására is sor kerül.
A piacok, forgalmasabb buszmegállók, orvosi rendelők környéke, nagyobb áruházakhoz közeli területek fertőtlenítése hetente kétszer történik meg, a munkát képzett szakemberek végzik.

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÁS
Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a Pesterzsébet Önkormányzata által fenntartott bölcsődékbe és óvodákba
2020. szeptember 28-tól azok a szülők, akik ezt igénylik, a járványhelyzet miatt szükségessé váló szabályok betartásával kísérhetik be gyermekeiket az intézmények épületébe.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az intézménybe lépés előtt az arcmaszk viselése, a kézfertőtlenítés, a lázmérés, valamint a fertőtlenítőszeres lábtörlő használata kötelező!
Kérjük Önöket, hogy a távolságtartás szabályait is tartsák be!
Azoknak a gyermekeknek, akik szülői kíséret nélkül, önállóan mennek a csoportba, a korábbi gyakorlatnak megfelelően az óvoda dolgozói nyújtanak segítséget.
Az egyes intézményekben alkalmazandó -helyi sajátosságok alapján kialakított- részletes szabályok valamennyi intézmény honlapján megtalálhatóak.

Pesterzsébet példát mutat!

Együtt képesek vagyunk megfékezni a járványt, segítsük továbbra is egymást a veszélyhelyzetben!
Pesterzsébet példát mutat, folytatjuk a védekezést. Köszönjük mindenkinek az áldozatos munkáját és a bátor helytállását!
Szabados Ákos polgármester

 

 

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet