Mesés gyermeknap a Kerekerdőben

Egyszer volt hol nem volt, Budapest 20. kerületében, annak is a szélében volt egy óvoda. A Kerekerdő Óvodában naponta történtek csodák, de május 31-én olyan varázslat történt, ami eddig talán még soha.

Aznap gyermeknap volt. Reggel két tündér érkezett az erdő tisztására, és szorgos kezeiknek és az Élményjáték birodalom királyának köszönhetően két hatalmas várat varázsoltak az óvodás gyermekek legnagyobb örömére.

Amikor kiderült, hogy a várak mellett pihenősátor is került az erdő egyik csücskébe, ahol hűsítő várta az apróságokat, még nagyobb lett a boldogság. A Kerekerdő lakói odasereglettek a csodára, és napnyugtáig játszottak, nevettek és együtt örültek annak, hogy gyerekek!

Gyermekeink életét, nevelését az óvoda- család közötti pozitív viszony a szülőkkel történő együttműködés és a családokönzetlen támogatása teszi teljessé. Köszönjük szépen Csíky Balázs, Toplak Bernadett és Toplak Anita segítségét, ami lehetővé tette, hogy a kispajtások mesés, tartalmas gyermeknapot tölthettek el a Pesterzsébeti Kerekerdő Óvodában.

Sziki Tamásné óvodapedagógus