Rendhagyó Adventi koncert

A Pesterzsébeti Gyermekmosoly Óvodában hagyomány, hogy az ünnepek közeledtével Adventi koncertet adnak a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, Szöllősi Rita zenepedagógus vezetésével. Az idei járványhelyzet miatt a személyes program nem jöhetett létre, ezért rendhagyó módon youtube videón keresztül élvezhettük az iskolások előadását.

A koncerten felcsendült a furulya, a fuvola, a klarinét, a szaxofon, a trombita, a hegedű, a zongora, a harangjáték, és a marimba különleges hangja, valamint a szolfézscsoport is bemutatkozott. A kedves dallamokat örömmel ismerték fel az óvodásaink, és énekelték együtt a tehetséges kis zenészekkel.

Nagy büszkeség számunkra, hogy a zeneiskolások közül többen a mi óvodánkba jártak, a zeneiskola és az óvoda szoros együttműködésnek köszönhetően. Intézményünkben fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk járó gyerekek megszeressék a nekik való zene csodálatos világát, formálódjon zenei ízlésük és felnőtt korukban is koncertlátogatóvá váljanak.

Köszönjük szépen a tanulóknak és Szöllősi Ritának, hogy a színvonalas és igényesen összeállítottvirtuális koncert elősegítette a karácsonyi rá hangolódást! Reméljük, hogy jövőre már ismét személyesen találkozhatunk.

Kuruczné Hegedüs Magdolna intézményvezető helyettes