Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bp. XX. Nagysándor József utca – Mártírok útja – Magyar utca – Nagykőrösi út által határolt területen a forgalmi rend megváltozásához szükséges kivitelezési munkák elkészültek, az új közlekedési jelzőtáblák kihelyezése megtörtént.

Bízunk abban, hogy a módosítások a területen élő lakosok számára pozitív változást eredményeznek, így lakóhelyük élhetőbbé és biztonságosabbá válik. A képviselő-testület 2018. október 11-én hozott döntésének megfelelően a módosításokat 2018. október 15. napján úgynevezett „teszt-jelleggel” aktualizáljuk a kihelyezett táblák felfedésével, annak érdekében, hogy az új forgalmi renddel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat össze tudjuk gyűjteni.

Kérjük az érintett területen élőket, hogy tapasztalataikat a forgalom@pesterzsebet.hu e-mail címen osszák meg velünk. A 2018. december 10-ig beérkezett észrevételeket figyelembe véve megvizsgáljuk, hogy az új forgalmi rend okoz-e fennakadást a területen élők életében, illetve a várt pozitív változások a lakosság megelégedésére bekövetkeznek-e. Az ilyen módon begyűjtött tapasztalatok – és az eddig is érkezett észrevételek – értékelése után 2019. januárjában a Képviselő-testület fog dönteni az esetleges módosításokról, amennyiben erre igény mutatkozik.

Célunk, hogy a végleges megoldás a nagy többség számára elfogadható és használható legyen, ehhez kérjük az Önök gyakorlati tapasztalatait, ezen kívül türelmüket és megértésüket is.