Tisztelt Szabótelepi Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szabados Ákos polgármester úr előterjesztésére a képviselő-testület a 2018. 11. 08.-i ülésén újból megtárgyalta a Bp. XX. Nagysándor József utca – Mártírok útja – Magyar utca – Nagykőrösi út által határolt területen bevezetett forgalmirend-változást, és az az alábbi határozatot fogadta el:

  1. a  Bp. XX. Nagysándor József utca – Mártírok útja – Magyar utca – Nagykőrösi út által határolt területen a 258/2018. (X.11.) Ök. számú határozat alapján bevezetett forgalmi rendet a 2018. október 15. és 2018. október 26. közötti időszakban beérkezett nagyszámú lakossági tiltakozásra tekintettel felülvizsgálja, és úgy dönt, hogy a terület eredeti forgalmi rendjét visszaállítja.
  2. Felkéri a polgármestert, hogy a forgalmi rend visszaállítása érdekében a szükséges intézkedéseket haladéktalanul tegye meg.
  3. Felkéri a Hivatalt, hogy az I. pontban jelölt terület forgalmi rendjére vonatkozóan készítsen hiteles felmérést, közvéleménykutatást a lakosság véleményéről, melynek eredményéről tájékoztassa az illetékes bizottságot és azt követően a képviselő-testületet.
  4. Felkéri a Hivatalt, hogy a lakosság véleményét is figyelembe véve mérje fel, az érintett terület forgalmi rendjének problémáit, javaslatait és lehetőségét, majd a beérkezett problémák és javaslatok összefésülése után, szakértő bevonásával készíttessen átfogó megoldási javaslatokat a felmerült problémákra és tájékoztassa a Képviselő testületet.

 

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata