Üdvözöljük PESTERZSÉBET hivatalos oldalán!

Udvari munkást keres a Csili

2019.03.21

A Csili Művelődési Központ pályázatot hirdet teljes munkaidős udvari munkás (kertész) munkakör betöltésére a XX. Nagy Győry István u. 4-6. szám alá. Beadási határidő 2019. április 5., a munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

Munkakörbe tartozó feladatok: – Az intézmény külső (utca) és belső (udvar) területeinek tisztán tartása. – A téli hónapokban a síkosság megszüntetése, hó seprés. – A csatornák felületi tisztán tartása, kisebb dugulás megszüntetése. – Kertészeti munkák ellátása: előkészíti a talajt a növény számára, ültet, öntöz, gyomirtást és tápanyag-utánpótlást végez. – Munkája során a számára biztosított kézi és esetleges gépi szerszámokat szakszerűen használja. – A feladatok rendszeresen ismétlődő folyamatos munkát igényelnek. – Igény szerint segíti a berendezői feladatvégzést.

Pályázati feltételek: – Büntetlen előélet – A munkakör betöltéséhez erkölcsi igazolvány szükséges

Előnyt jelent: – Szakirányú szakképzettség – Hasonló munkakörben szerzett gyakorlat

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla alapján Pályázat benyújtása: fényképes önéletrajzzal az ujhelyi.istvan@csili.hu címre. A pályázat leadható személyesen is telefonos egyeztetést követően: Ujhelyi István 30/466-66-96

Beadási határidő: 2019. április 5.

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

Last modified: 2019.03.25

Comments are closed.

Akadálymentes nézet
Akadálymentes nézet