Újra szőnyegen a pesterzsébeti nagycsoportosok

November 13-án rendezte az ESMTK Birkózó Szakosztálya a III. Ovis Fesztivál második fordulóját, amelyen a Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda Kincskereső Tagóvodája és a Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda Gyöngyszem Tagóvodája vett részt.

A sorversenyek előtt a birkózó szakosztály második birkózó sportosztályos tanulói mutatták be látványos gyakorlataikat a résztvevőknek.

Az óvodás gyerekek gyorsfutásban, nyusziugrásban, békaugrásban, pók és rákjárásban, kutyafutásban, macijárásban, térden futásban, lapos kúszásban, valamint grundbirkózásban mérték össze tudásukat, melyek alapján a Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda Gyöngyszem Tagóvodája bizonyult jobbnak. A második helyen a Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda Kincskereső Tagóvodája végzett.

Az esemény végén minden gyermek jutalomban részesült, valamint a megjelent óvodák képviselői ajándékokat vehettek át a szakosztály elnökétől, Losonczi Ottótól.

A szervezők ezúttal is bevonták a szülőket a sorversenyekbe, így a lelkes apukák is megcsillantották a tudásukat különböző ügyességi feladatokban.

A rendezvényen a nagycsoportos óvodásokon, szülőkön, óvodapedagógusokon kívül megjelent Somodi Klára önkormányzati képviselő, valamint Együdné Szegedi Andrea, Rajné Zsebedits Lívia és Salga Kristóf sportosztályos tanítók.

 

 

A III. ovis fesztivál második fordulójának részt vevő gyerekei:

Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda Kincskereső Tagóvodája

Csapatvezető: Kliment László

Csapattagok: Asztalos Roland, Lengyel Bercel, Sajben Dominik, Báder Lilla Sára, Tóth Zsófia, Chilerenetto Márkó, Demkó Anna, Szabó Erik, Szele Jónás, Marton Eliza

 

Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda Gyöngyszem Tagóvodája

Csapatvezető: Mertse Ádám

Csapattagok: Hinkel János, Bagoly Benett, ZurocsikZora,  Moga Bella, Balázs Regina, Del-Giacco Lina, Geriger Zalán, Czagányi Kristóf, Török Ádám