Együttműködés Ferencvárossal

Együttműködési megállapodást kötött a Pesterzsébeti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) és a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum február 19-én a ferencvárosi polgármesteri hivatalban.

Az ünnepélyes aláíráson Pesterzsébet Önkormányzatát Kovács Eszter alpolgármester, Ódor Terézia, a Humán Szolgáltatások Intézményének megbízott vezetője, a KEF elnöke, valamint Farkas János, a KEF titkára képviselte.

– Nem véletlen, hogy először Ferencvárost kerestük meg, hiszen ez az a kerület, ahová a fiatalok először érkeznek, amikor elindulnak Pesterzsébetről egy szórakozóhelyre. Reméljük, hogy már ebben a félévben tudunk közös programokat szervezni, például a májusi egészségnapon, vagy az általunk tervezett sport- és kulturális napon – mondta az eseményen Ódor Terézia.

– Bár teljesen másként épült fel a fórum a két kerületben, máshol is tartunk, az biztos, hogy mindkét önkormányzat felismerte, hogy a drogprevencióval szervezett keretek között kell foglalkozni – fogalmazott Kovács Eszter.

y.a.

(fotó: Zsarnóczky Gyula)