Mert gyereknek lenni jó!

Igen, nagyon jó, különösen, ha az egész napot különleges és szórakoztató programok teszik felejthetetlenné. Hagyományunkhoz híven május 25-én idén is megtartottuk a DÖK és a gyereknapot a Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskolában. Az Ady Iskoláért Egyesület anyagi támogatásával egy élvezetes, színvonalas előadásban volt részünk, amit a Gór Nagy Mária Színitanoda növendékei adtak elő. Szurdi Miklós rendezésében Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk zenés színdarabját kaptuk „ajándékba”. Megtelt a nézőtér, mindenki izgatottan nézte a mai napig aktuális témát feldolgozó előadást. Kicsik és nagyok is nagyon élvezték a fiatal tehetségek játékát. A délelőtt jojó bemutatóval és peonza versennyel folytatódott. Világbajnok japán és Európa-bajnok magyar versenyzők kápráztatták el a gyerekeket mutatványaikkal. Rengeteg ajándék és örök élmény volt a jutalom. Igazi meglepetés várt tanulóinkra az aulában. A nyolcadik évfolyam tanulói és az ötletet adó pedagógusok egy fergeteges dobolással fokozták a hangulatot, természetesen nem hagyományos ütős hangszereken. Méltó befejezése volt ez a produkció a napnak. Köszönjük nekik! A kicsi és a „nagy gyerekek” is kikapcsolódva és feltöltődve mondogatták: „Minden nap lehetne gyereknap!” Szanyi Ilona és Valacsay Ágnes szervezők

Igen, nagyon jó, különösen, ha az egész napot különleges és szórakoztató programok teszik felejthetetlenné. Hagyományunkhoz híven május 25-én idén is megtartottuk a DÖK és a gyereknapot a Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskolában.

Az Ady Iskoláért Egyesület anyagi támogatásával egy élvezetes, színvonalas előadásban volt részünk, amit a Gór Nagy Mária Színitanoda növendékei adtak elő. Szurdi Miklós rendezésében Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk zenés színdarabját kaptuk „ajándékba”. Megtelt a nézőtér, mindenki izgatottan nézte a mai napig aktuális témát feldolgozó előadást. Kicsik és nagyok is nagyon élvezték a fiatal tehetségek játékát.

A délelőtt jojó bemutatóval és peonza versennyel folytatódott. Világbajnok japán és Európa-bajnok magyar versenyzők kápráztatták el a gyerekeket mutatványaikkal. Rengeteg ajándék és örök élmény volt a jutalom.

Igazi meglepetés várt tanulóinkra az aulában. A nyolcadik évfolyam tanulói és az ötletet adó pedagógusok egy fergeteges dobolással fokozták a hangulatot, természetesen nem hagyományos ütős hangszereken. Méltó befejezése volt ez a produkció a napnak. Köszönjük nekik!

A kicsi és a „nagy gyerekek” is kikapcsolódva és feltöltődve mondogatták: „Minden nap lehetne gyereknap!”

Szanyi Ilona és Valacsay Ágnes

szervezők