Paradicsomünnep a Csili udvarán

A Pesterzsébeti Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja a pesterzsébeti lakosokat egy hagyományos ételkóstolóval egybekötött bolgár nemzetiségi napra, ahol a bolgár gasztronómiába kalauzoljuk el Önöket, a hangulatot táncházzal is fokozzuk, a legkisebbeknek pedig arcfestéssel kedveskedünk. A PROGRAM INGYENES! BELÉPÉS CSAK MEGHÍVÓVAL, előzetes regisztráció után.


A létszám maximum 450 fő, a hatályos járványügyi helyzetre való tekintettel.
A meghívóval érkezők számára biztosított a kóstolás.
Ételeink a helyszínen frissen látványkonyha keretében készülnek, ezért az esetleges várakozás miatt türelmüket kérjük. Ezt az időt úgy tudjuk csökkenteni, ha folyamatosan, és nem nyitásra érkezik mindenki. Ebben az Önök segítségére és megértésére számítunk. A teljes étel mennyiség elkészítésére 3 óra szükséges, folyamatos sütés mellett.
Helyszín: Csili Művelődési Ház udvara (bejárat a Baross utca felől)
Időpont: 2020. szeptember 5. 11: 00 – 16:00 óráig
Kérjük a biztonsági távolságot tartani szíveskedjenek, ill. a maszk viselése ajánlott.
A lenti linken található regisztráció után, email-ben jelentkezünk. Meghívót küldünk azoknak, akik a létszámkeretbe beleférnek. Tekintettel a járványügyi helyzetre, nem áll módunkban korlátlanul fogadni vendégeinket! A meghívó felmutatása ellenében lesz biztosított a rendezvényen való részvétel.
link: https://forms.gle/zAwgRBz1xc38qTY17
A szervezők a férőhelyek korlátozott számára való tekintettel a regisztrációs kérelmek elutasításának jogát fenntartják.