Pesterzsébet új kapuja, közösségi tervezéssel

Pesterzsébet új kapuja, közösségi tervezéssel

Indul a regisztráció!

Pesterzsébet új kapuja közösségi tervezéssel készül. A Kormány döntése alapján 2020-ban megkezdődött a H6-os hévvonal rekonstrukciójának tervezése. A Budapest Fejlesztési Központ koordinációjával zajló folyamat során a környező területek is átalakulnak. Lehetőség nyílik a Helsinki út / Topánka utca kereszteződésében található felüljáró elbontására, környezetének teljes megújítására, reprezentatív fogadótér és új lakossági pihenőövezetek kialakítására Pesterzsébet kapujában.

🧑‍🤝‍🧑 Ennek kialakítása közösségi tervezéssel történik.

A 3 közösségi tervezési alkalom során a lakosok szakképzett moderátorok által vezetett, kis csoportos foglalkozás során vázolhatják elképzeléseiket és ötleteiket a tervezők jelenlétében. Tehát aki komolyan részese akar lenni a folyamatnak, annak célszerű az összes, jelen esetben mind a három alkalomra elmennie január 12., január 26-án és február 10-én is.

 Regisztrálni az alkalmak előtti nap 12.00-ig lehetséges.

A regisztrációs felület az alábbi oldalon érhető el:

https://bfk.hu/kozossegitervezes

Helyszín: Apor Vilmos Katolikus Főiskola – 1201, Budapest, Török Flóris utca 227-229.

Minden környéken élő érdeklődő állampolgár, jelentkezni tud a közösségi tervezésben részt vevők közé itt:

https://bfk.hu/kozossegitervezes

Fontos tudni, hogy a tervezett intermodális csomópont és területe nem része a közösségi tervezés keretében megvitatandó témáknak, erről a BFK a tervezés előrehaladtával, várhatóan február végén – március elején szervez lakossági fórumot.