Útépítési munkálatok

Tájékoztatás útépítésről!

Tisztelt Lakók, Gépjárművezetők, Szolgáltatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.02.07-től kezdődően Budapest Főváros XX. kerület Önkormányzatának megbízásából útépítési munkákat végeznek a XX.  kerület LAJTHA LÁSZLÓ UTCÁBAN (Határ út – János utca között).

A kivitelezési munkák várható befejezési ideje: 2022.04.22.

Kérjük a Tisztelt Lakókat, Gépjárművezetőket, és Szolgáltatókat, hogy a fent megjelölt időszak alatt gépjárműveik megfelelő elhelyezésével és körültekintő közlekedéssel segítsék elő az akadálymentes munkavégzést, tegyék szabaddá a munkaterületet hétköznapokon 07:00 – 17:00 óráig!

A kivitelezés időtartama alatt, de kivitelezési munkaidőn kívül (17:00 – 06:30-ig) folyamatosan lehetőség lesz lakó-ingatlanjaik gépjárművel történő megközelítésére, azonban a kivitelezési munkaidő alatt (07:00-17:00) kisebb fennakadások is előfordulhatnak. A helyi munkavezetővel történő előzetes egyeztetéssel ezek a kellemetlenségek elkerülhetők.

Kapcsolattartó személy: Hornyák Csaba (0630/288-7275)

A munkavégzés alatt az utca egyes szakaszai ideiglenesen lezárásra kerülnek, melyet előre jelznek táblákkal, illetve szalagozással. Az építési munkákat folyamatosan végezik. 

Kérjük Önöket, hogy a kihelyezett jelzéseket fokozottan figyeljék, és a jelzett szakaszokat a kivitelezés ideje alatt szíveskedjenek szabadon hagyni, ezzel elősegítve az akadálytalan munkavégzést.

A kivitelezési időszak alatt az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és türelmüket kérik a kivitelezők.

Kérdéseikkel kérjük, forduljanak a kivitelező cég helyszíni képviselőjéhez személyesen vagy a fenti elérhetőségen napközben 07 – 17 óra között.

 

Kivitelező: Hornyák Útépítő és Szolgáltató Kft. (2890 Tata, Janek Géza u. 8-10. Telefon/Fax: 34/479-198)

 

(Fotó: Pxhere.com)