Titkársági ügyintézőt keres a Csili

A Csili Művelődési Központ álláspályázatot hirdet TITKÁRSÁGI ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére.

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Budapest, 1201 Budapest, Nagy Győry István utca 4-6.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Titkársági adminisztrációs feladatok ellátása: levelezés kezelése, iktatás, kapcsolattartás más intézményekkel, terembérleti szerződések intézése, kapcsolattartás az eseti és állandó bérlőkkel, az intézmény teremhasználati beosztásának koordinálása, postázás.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra az Mt. vonatkozó részei az irányadók, megegyezés szerint

Pályázati feltételek: legalább középiskolai végzettség, irodai szoftverek gyakorlott használata, büntetlen előélet

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:közgazdasági területen szerzett végzettség és/vagy hasonló területen szerzett 1-3 év szakmai tapasztalat

Elvárt kompetenciák: önálló munkavégzés, jó tárgyalóképesség és kommunikációs képességek

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2020. október 1.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 28.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Kovács Emese igazgatóhelyettes nyújt, a 30/466-6699-os telefonszámon.

A pályázat tartalma: fényképes szakmai önéletrajz, bizonyítványok másolata, erkölcsi bizonyítvány (munkába állás feltétele)

A pályázatok benyújtásának módja: elektronikus úton Kovács Emese részére a kovacs.emese@csili.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. szeptember 30.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ: az Intézmény a kiválasztási eljárás lefolytatása céljából, a pályázó pályázati anyagában szereplő személyes adatait a 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdése alapján az állásra jelentkezők önkéntes hozzájárulása alapján kezeli. A pályázati anyagot a kiválasztási eljárás során az Intézmény vezetője, szervezeti egységének vezetője, illetve az intézményvezető által megjelölt vezető munkatárs ismerheti meg. Amennyiben a munkakör betöltésére az Intézmény nem Önt választotta, személyes adatai a pályázati eljárást követően törlésre kerülnek. Amennyiben Ön külön nyilatkozatban kéri, önéletrajza a későbbi álláslehetőségek betöltése érdekében megőrzésre kerül.